Stroupky na hlavičce, máte osvědčené rady?

verculen
29. lis 2016

Maminky,zase prosím o rady a zkušenosti.K doktorce jdeme příští týden.Furt se nám od porodu neztratily stroupky z hlavičky.Naopak mi přijde,že se nám na místech,kde už nebyly dělají nové.Mažu dětským olejem,máslem ale furt ne a ne dolu.Nějaké osvědčené rady?Ráda bych se jich konečně zbavila 😒 Děkuji

yerry
29. lis 2016

@verculen ja jsem mazala olejem zak dve hodinky pred koupanim a tesne pred umytim jsem to vycesala vsivackem. Za tydeb nebylo nic 🙂

kekulice
29. lis 2016

nam pomohl sampon od Nobilis Tilia Tonik, s medem a hermankem

brnohrot
29. lis 2016

@verculen mazala jsem domácí měsíčkovou mastí z domácího sádla 🙂

verculen
autor
29. lis 2016

@yerry vsivackem?neznam,zkusim.moc vam vsem dekuji

eldrag
29. lis 2016

Namazala jsem hooodne detsky olejem od nivey a po pulhodine vycesala vsivackem. Opakovali jsme 3x a vse je pryc

verculen
autor
29. lis 2016

Tak uz vim co je vsivacek,zitra koupim..ja vycesavala klasickym detskym kartackem.

yerry
29. lis 2016

@verculen ja puvodne taky ale neslo to a pak mi v jedne diskuzi poradili at vycesavam tvrdym hrebubkem samozrejme ne ostrym ( tim pro miminka a bambulkami na zoubkach) a tim to slo jedna basen ale jak jsem psala. Musi to byt tak dve hodinky nacucle olejem👍

pavlanaty
29. lis 2016

Zkuste Brpanthen...u nas za tri dny hlavicka uplne bez niceho.

lindaaax
29. lis 2016

Ja zkousela bepanthen krem, mesickovy just a nic. Na radu lekarnice zabral aviril detsky olej, ten uplne obyc ve skle. Hooodne namazat, nechat chvili a vycesat. Po tomto se uz stroupky nevratily.

verculen
autor
29. lis 2016

Moc děkuji.postupně budeme zkouset.

trolik
29. lis 2016

Ahoj nevím jestli je to ten stejný problém ale malý měl skoro po celé hlavě stroupky(šupinky)nevím jak se to přesně jmenuje ale dr. nás upozorňovala,že čím víc to budeme mechanicky odstraňovat tím víc se budou dělat nové...že to ničemu nevadí a zmizí to samo s věkem prý můžeme mazat bepanthen extra mast a zbytečně nepoužívat šampon a mýdlo na vlásky(vysušuje pokožku)Prý je i dobrý olej do koupele od Linola ale ten nemám vyzkoušený kamarádka při těchto problémech chválila i šampon stejné značky.Nakonec to fakt zmizelo samo asi kolem 5tého měsíce

naomi6
30. lis 2016

@verculen Dcerce se tyto šupinky dělaly až do dvou let, pak to samo přešlo. Nepomáhalo nic. Ale hlavně to neloupejte. Byl to jen kosmetický problém. Nesvědilo ji to, nebolelo. Já jsem to jako dítě prý taky měla. Držím palce, aby to brzo přešlo.