Maminky,zase prosím o rady a zkušenosti.K doktorce jdeme příští týden.Furt se nám od porodu neztratily stroupky z hlavičky.Naopak mi přijde,že se nám na místech,kde už nebyly dělají nové.Mažu dětským olejem,máslem ale furt ne a ne dolu.Nějaké osvědčené rady?Ráda bych se jich konečně zbavila 😒 Děkuji
nam pomohl sampon od Nobilis Tilia Tonik, s medem a hermankem
Namazala jsem hooodne detsky olejem od nivey a po pulhodine vycesala vsivackem. Opakovali jsme 3x a vse je pryc
Tak uz vim co je vsivacek,zitra koupim..ja vycesavala klasickym detskym kartackem.
Zkuste Brpanthen...u nas za tri dny hlavicka uplne bez niceho.
Ja zkousela bepanthen krem, mesickovy just a nic. Na radu lekarnice zabral aviril detsky olej, ten uplne obyc ve skle. Hooodne namazat, nechat chvili a vycesat. Po tomto se uz stroupky nevratily.
Moc děkuji.postupně budeme zkouset.
Ahoj nevím jestli je to ten stejný problém ale malý měl skoro po celé hlavě stroupky(šupinky)nevím jak se to přesně jmenuje ale dr. nás upozorňovala,že čím víc to budeme mechanicky odstraňovat tím víc se budou dělat nové...že to ničemu nevadí a zmizí to samo s věkem prý můžeme mazat bepanthen extra mast a zbytečně nepoužívat šampon a mýdlo na vlásky(vysušuje pokožku)Prý je i dobrý olej do koupele od Linola ale ten nemám vyzkoušený kamarádka při těchto problémech chválila i šampon stejné značky.Nakonec to fakt zmizelo samo asi kolem 5tého měsíce
@verculen ja jsem mazala olejem zak dve hodinky pred koupanim a tesne pred umytim jsem to vycesala vsivackem. Za tydeb nebylo nic 🙂