Dobrý den, chtela bych se zeptat mám skoro 3 mesicni holčičku máme stridor a byli jsme na různých vysetrenich se srdickem na sonu hrudníku a všechno máme v pořádku holcicka mi chrci přes den a když spinka venku a v postylce kde zvlhcuji vzduch tak to nedělá ale poslali nás ještě na endoskopii a nevim zda na to s malou jít nikdo mi na 100% neřekl ze to stridor je:-/ tak nevim 😏😏 moc děkuji za názory
Stridor není nemoc, je to příznak. Proto ta všechna vyšetření, aby se řeklo, proč dcera stridor má. Respektive říct, že je to funkční (a snad to s věkem zmizí) můžeš až ve chvíli, kdy se ostatní příčiny vyloučily.
Poprosím o radu máme 2 měsíční holčičku, byl jí diagnostikovan inspirační stridor. Má někdo stejně problémy? Přemýšlím ještě o dalším vyšetření v Motole. Jaké máte vy zkušenosti?
@verunka39 Nase Anetka taky jako miminko mela stridor. Ted nevim co je endoskopie. My byli na takove hadicce s kamerkou, co ji strkali do krku. Stridor potvrdili. Ale postupne s pribyvajicim vekem ji vymizel.