Dobrý den, mám dceru 3roky a začala se bát jezdit autem. Jednou totiž jela s dědou a auto mu cuklo, protože špatně zařadil rychlost, od té doby je to cca dva měsíce, jela v autě jednou, ale cesta byla hrozná celou cestu brečela a silou mi mačkala ruku. Nevím co s tím dělat. Když se jí zeptám jestli pojede sebou třeba na nákup nebo na výlet, tak řekne že má děda cukací auto a že nepojede. Děkuji za každou radu.
@rexinka poradila bych si zajít za dětskou psycholožkou
U @rexinka mě nepadly třeba homeopatika, jestli by nepomohly... ale jinak chápu, jsem dospělá a taky se mi v autě dělá špatně.. zároveň mám panickou hrůzu ze zvracení, takže jízda třeba s někým jiným než manželem, který o tom ví, je horor... a předchází taky moje hysteráky a nebo dělám vše pro to abychom nakonec řídili my...nebo se prostě nikam nejede..
@svetlanalana To uz me taky nspadlo, protoze ona ma opravdu fobii z te jizdy.Nebo spis z toho prostoru, autobusem klidne jede, ikdyz je ji spatne.Jeste me napadlo, jestli ji nevadi to, ze musi byt v sedacce, ona totiz breci i jrn pri pohledu na sedacku a nevleze si do ni ani doma.
@sarinkymarketka No malý špatně není, jen se bojí toho jak to cuklo. A nechce do žádného auta. Občas jen autobus nebo vlak. Ale s autobusem už je také problém jak jsou na silnici díry a skáče to tak začne plakat, tak jí vždy říkám že to musí opravit ale že to trvá dlouho, že toho mají hodně, tak se vždy trochu uklidní.
@sarinkymarketka Ma vlastne taky strach, ale z jineho duvodu.Ve finale to vyjde pro rodice nastejno blbe.
@sarinkymarketka Mame stejny problem, dceri budou 4 roky a uz dva roky ji do auta nikdo nedostane, zkouseli jsme vsechno mozne a nic.Byvalo ji pri jizde spatne a kdyz se naposledy pozvracela tak silene, az se dusila, tak se zacala bat si tam jen sednout, aby nezvracela. Pritom strasne po jizde touzi, auta miluje, ale dovnitr nevleze, ma z toho hysterak. Snad tady nekdo poradi, byla bych taky moc vdecna.