Chtěla jsem se zeptta na zkušenosti,jestli tam nějaké dítko bylo,jak jste byly spokojene,melo to efekt.Syn má expresivní vývojovou dysfázii,mame odklad školní docházky.Byli jsme na různých vyšetřeních včetně té foniatrie,vše v pořádku.Doporučili nám ten stacionář,chodí s etam měsíc každý den,stojí to téměř 5tisíc.Kdyby to pomohlo,určitě dám,ale obávám se,že syn ted moc nespolupracuje,řeč se zlepšuje postupně,ted se rozmluvil hodne,ale spatna vyslovnost,na logopedii chodime pravidelne co 14dní..Vadí mi i to,ze se na mesic vytrhne ze skolky,coz by se samozrejme taky zvladlo(kdyz je nekdo dlouho nemocny,tak to ten mesic taky hodi),ale taky,ze se tam nemuzu podivat,jak to probiha,proste jim verit,ze to s nim zmaknou...proste se bojim,zda to bude vubce k necemu.dekuji za odpovedi.
Nevím jestli je to ještě aktualni, ale chodila do žitne do stacionare. letos jde znova v zari. Byla jsem spokojena. každý den s ni pracovali a sly videt i pokroky za měsíc. Na víkendy nosila ukoly,ktere dělali během tydne. Nemam zkušenosti z jinými,ale brala jsem to pozitivne. měla tam i různé vyšetření sluchu apod.. Na peníze jsem se moc neohlížela. Plati se za pobyt asi 150 kč den + strava. Je to pochopitelne nakladnejsi než školka, ale není to každy měsíc. jana