Ahoj holky, stalo se vám někdy, že roční dítě "ochutnalo" takovej ten gel na WC (WC razítko)? Ochutnalo znamená, že na to sáhla (oběma rukama) a olízla. Teď už spí. Pusu jsem se snažila vymýt, měla Sunar, mateřské mléko a vodu. Starší dcera byla taková klidnější a tyhle věci ji nějak nenapadaly🙈 Tak vůbec nevím, zda si dělat starosti nebo ne🤷🏼
Myslím, že ano ... Můj syn ochutnal kde co... Vždycky jsem pozorovala, byla nervozni, ale naštěstí nikdy nic nebylo. Pokud jen sáhla a olizla, tak bych neřešila. Kdyby jakože kousla a kus snědla, tak bych asi zavolala na toxikologickou linku, ale u olíznutí si myslím, že je toho tak málo, že by to nemělo nic udělat.
@beditha ja bych asi zkusila zavolat radsi na tu toxikologickou linku a poradit se u tohohle bych se asi bala. My mame ted uplne to same starsi nic nedala do pusy a divili jsme se, jak vsichni okolo si stezuji a druha nam to vynahrazuje za obe - neni den, kdy ji neco netahame z pusy a to nemluvim o tom, ze co vezme do pusy to rozkouse 😁 takze co vsechny hracky vydrzely po starsi, tak ted jsou na vsem otisky😁
Ne ale muj koštoval Perwol
@angelchild děkuju za odpověď. Já se koukla na tabulku (viz. výše) a prý je u těchto věcí nebezpečné zvracení a k tomu naštěstí nedošlo. Jinak ta naše druhá vydá tak za pět. Vůbec neznám takový torpédo. Taky jsem se divila, co všichni mají 😁
@angelchild taky tak. 😃 Se starší nikdy nic a s mladší jsme volali na toxikologii už 3x. 🤦
Doporučuju uložit toxikologickou linku do mobilu. Během pár vteřin máš klid, stačí jeden hovor.
Synek taky kdysi jednou okostoval. Z papule mu tahla limetka, tak kouknu do wecka a trochu tam i vydloubnul. Uz je mu sedm, prezil bez nasledku.
To bude v pohodě 😉
Jak některé píšou a i ty že odchod bude za 1-2 roky. To máš v tom případě ještě dost času si našetřit od manžela bokem. To už si ale měla začít dělat dávno dávat si nějaké peníze stranou. Jsem ale také rozvedená a dva kluky. Nevěra to je jasný
@andrea1312 jsi v jiny diskusi.
@beditha záleží kolik toho bylo, ale kdyby moc, tak už by to bylo asi poznat, pokud to bylo jen olíznutí a bylo umyto a vypláchnuto, tak by to mělo být ok. https://www.tis-cz.cz/index.php/informace-pro-v...