Ahoj, dvouapůlletá dcera spolkla minci, prošli jsme kolečkem v nemocnici, rentgen potvrdil, že je v žaludku. Doktor řekl, že pokud do týdne nevyjde, máme přijít a domluvíme se, co dál. Čeká nás poslední den a stále nic. Nemáte někdo zkušenost, co nás teď čeká, pokud to nevyleze? Rentgen je jasný, ale co dál? Budou to chtít vyndat? Nebo dál čekat? Jsem z toho vcelku nervózní, bojím se, že bude muset pod narkózu... Dík předem!
@terinka86 Ahoj,malá spolkla přívěsek ...Druhý den byl venku😉
Ahoj,můj syn spolknul dvoukorunu, ani po týdnu nevyšla, zasekla se někde mezi žaludkem a strevem, doktoři už nechtěli déle čekat, takže mu to pod narkozou endoskopicky vytáhli. Byli jsme asi den v nemocnici, bobis měl 3 roky a zvladnul to dobre, to já jsem z toho byla více v háji. Sestřičky v nemocnici mu rikaly pokladnicka 🙂. Držím palce, ať mince ještě vyjde.
@terinka86 ahoj. Syn spolknul taky minci. Cca .velkou jako 10kc . V nemocnici rikala dr. Ze pockame tyden a pak prijde na zakrok a vytáhnou to . Vyslo to z nej az posledni den vecer pred nastupem do nemocnice
Díky všem. Takže máme spíš počítat s vyndáním, achjo. Budu doufat, že to dneska ještě vyleze.
@terinka86 ja bych asi jeste zkoukla na netu treba nejake jidla..( vic oleje apod ...nevim😅) nejake domaci triky at nemusite pod kudlu
syn spolkl korunu když měl 3,5 roku - vyšla asi po 10 dnech, ale doktorka už nás chtěla objednávat do Brna na zákrok, už tam i volala a tam jí řekli, že to trvá cca 14 dní než to projde traktem a že se máme objednat na zákrok případně až po těch 14 dnech kdyby to nevyšlo. Ale taky už jsem z toho byla nervozní 🙂 koruna vyšla po 10 dnech a má ji schovanou a až bude velký dostane ji do výbavy 😂