Ahoj všem, mám 4měsíčního syna a je u něj podezření na spinální svalovou atrofii, nejspíše 1.typu 😔 prosím má někdo zkušenosti?
Zkušenost nemám ale vím že to není dobré,máte podezření proč?resp podezření či potvrzeno?😶😕
Držím moc palce aby se to nepotvrdilo🍀
Chodívala sem jedna maminka (tuším z Brna), jejíž chlapeček měl spin. atrofii 1. typu. Možná bych i dohledala její přezdívku, i když nevím, jestli je ještě aktivní.
Modlím se za Vás a přeji strašně moc sil!!
@calvac no taky mi prave nepribiral, tak jsem prestala kojit a zacala mu davat nutrilon a po em mi krasne nabral 350 gramů za 10 dní. Koníky nepsase ale to jsem omlouvala tim ze se mu od narozeni na brisku proste nelibilo takze jsem jej tak nedavala uplne casto jak bych mela a pak kdyz jsme ve 3 mesicich zjistili ze neprospica tak jsem si myslela ze hlavicku proste neudrží protoze na to nema sílu.
Najdi si na fb Eva Hagenová z Ostravy, ma dvojčata s touto diagnozou a léčí se spinazou...ma veřejně na fb veškerý průběh
Případně zde stránky toho chlapečka, co jsem o něm psala...došlo mi, že to mají veřejně, takže snad nevadí, že to tu sdílím...je tam docela hodně informací ;) Též se léčí Spinrazou.
http://zdendaadrak.cz/
@raduushka Kdybyste mela zajem, znám rodinu s chlapečkem, co tuto nemoc má...případně mi napište zprávu a pošlu kontakt, sem psát vic nechci...každopádně posílám hodně sil ☺