Ahoj všem, máte nějaký tip, jak co nejrychleji vyléčit zánět průdušek? Dnes nám bylo doktorkou diagnostikován těžký zánět průdušek, máme Ventolin a zítra jdeme na kontrolu. Problém je, že malá už třetí den nespí...zakašle, bolí jí to, brečí, řve, kojíme, usne, spí 10 minut a jedeme znova. Nechce zvednout, nechce spát na rukách, chce jen kojit a já už třetí noc celou kojit nezvládám. Jsem zoufalá, dceři je 15 měsíců...jak jí ještě můžu pomoct?
To jsem zapomněla napsat..dávám Fenistil i Stoptussin už třetí den a nezabírá..říkala jsem jí to, ale zase mi řekla, ať ho dám.
@honatko092 má i horečky? Když měla malá při zánětu průdušek horečky, tak nám dr dala vždy ATB. Když horečky neměla, tak jí dala ventoliber, to měla obstrukční. Jinak taky fenistil kapky.
@honatko092 a tak zkus vyvětrat, muže k tomu být i laryngitický kašel.
Mladší stoptusin něčím dráždil. Určitě dítě obléknout a spát při otevřeném okně nebo mít u něj puštěný zvlhčovač. Jinak nám většinou na těžký zánět průdušek dává už doktorka antibiotika nebo chodíme ob den na preposlech.
@honatko092 a fenistil kapky vám doktorka nedoporucils ? Dávalm je dcerinvzdy když jde spát pomáhá to na zklidnění kašle.