SOS zánět průdušek. Jak dceři ještě pomoci?

honatko092
5. únor 2024

Ahoj všem, máte nějaký tip, jak co nejrychleji vyléčit zánět průdušek? Dnes nám bylo doktorkou diagnostikován těžký zánět průdušek, máme Ventolin a zítra jdeme na kontrolu. Problém je, že malá už třetí den nespí...zakašle, bolí jí to, brečí, řve, kojíme, usne, spí 10 minut a jedeme znova. Nechce zvednout, nechce spát na rukách, chce jen kojit a já už třetí noc celou kojit nezvládám. Jsem zoufalá, dceři je 15 měsíců...jak jí ještě můžu pomoct?

titina12
5. únor 2024

@honatko092 a fenistil kapky vám doktorka nedoporucils ? Dávalm je dcerinvzdy když jde spát pomáhá to na zklidnění kašle.

titina12
5. únor 2024
honatko092
autor
5. únor 2024

To jsem zapomněla napsat..dávám Fenistil i Stoptussin už třetí den a nezabírá..říkala jsem jí to, ale zase mi řekla, ať ho dám.

palja
5. únor 2024

@honatko092 má i horečky? Když měla malá při zánětu průdušek horečky, tak nám dr dala vždy ATB. Když horečky neměla, tak jí dala ventoliber, to měla obstrukční. Jinak taky fenistil kapky.

titina12
5. únor 2024

@honatko092 a tak zkus vyvětrat, muže k tomu být i laryngitický kašel.

ada22
6. únor 2024

Mladší stoptusin něčím dráždil. Určitě dítě obléknout a spát při otevřeném okně nebo mít u něj puštěný zvlhčovač. Jinak nám většinou na těžký zánět průdušek dává už doktorka antibiotika nebo chodíme ob den na preposlech.