Smrká hleny s krví. Mám panikařit?

28. led 2024

Ahoj,syn 5 let,před týdnem chřipka,teď po týdnu už je lepší,ale začal smrkat,hleny už jdou hezky ven ale asi 2 dny občas smrkne a má tam krev( krvavá rýma) mám panikařit?

zmrzlinka
28. led 2024

Nemusíš.Sliznice je oslabená a praská.Proto ta krev.

sorboni30
28. led 2024

Nasadila bych Ascorutin..

merope
28. led 2024

Sama jakmile mám delší rýmu, tak to mám pořád. Prostě mi hned začnou krvácet sliznice.

autor
28. led 2024

Děkuji,já vidim hned černé scénaře 😭 doktorka nám řekla že má vyšší krvacivost( jedeme na hematologii) tak jsem ze všeho vyřízená

ireniq
29. led 2024

Pokud mate v byte suchy vzduch, zvazila bych zvlhcovat vzduchu, je to uplne jiny pocit na sliznice!

levandule_k
29. led 2024

Řešit nemoci je vždy náročné, chodit po doktorech je vyčerpávající, protože se člověk bojí, že má nějakou šílenou nemoc. Když to vezmu racionálně, tak dneska se některé věcí řeší hodně precizně, tak se dají podchytit za včas a dá se s tím pracovat i v případě diagnózy se dá vést plnohodnotný život.

Nemusí to být vůbec nic, může to být nějaká banalita. Buď ráda, že dr. je pečlivá a nechce nic zanedbat a říkej si, že tam jdete jen tak pro jistotu. Jako internetový rádce bych si taky tipla, že je to z té rýmy, překrvená sliznice a občas nějaké céva praskne.

Já jako dítě byla pořád tzv. na hromadě. Jednu dobu se mi spouštěla z nosu krev, prý jsem měla nedostatek železa a jednou se mi po odběru nějak nechtěla zastavit krev, prostě jsem si držela dle pokynů a pak mi protekla náplast a zašpinila jsem si triko od krve. Dětská dr. mě tenkrát poslala do nemocnice, kde mě bodli do prstu a sledovali, kdy to přestane téct, dle doktorů v nemocnici to bylo v normě a už jsem tam víckrát nemusela.