Smecta pro 13měsíční batole. Dáváte nebo ne?

terezakubis
19. srp 2022

Ahoj maminky,
Jdu si pro názory a rady . Jak to mate s užíváním smecty pro takto stará batolata.? Dáváte nebo ne ? Někde jsem se docetla ze je pro děti nevhodná ze obsahuje olovo.

Syn měl včera brcalove zelenou řídkou stolici a pak přes den si do plínky priprdnul (4x) dnes má už hnědo žlutou ale je to dost řídké . Volala jsem MUDr. a ta mi prave doporučila smectu a dietu. Jinak synovi je dobře nemá teploty nic .. krom toho průjmu mu nic není chová se normálně a je veselý a pitný režim taky dodržuje .

gbp
19. srp 2022

@terezakubis chtela sem, ale nepodarilo se mi do ni dostat 😅 davala sem enterol a podarilo se i trochu Kuliska do caje.

lv
19. srp 2022

Podobny je Tasectan duo, v nej uz jsou probiotika. Smectu byl problém do decka dostat, jak neni dobra

elesse
19. srp 2022

Smectu jsem do syna nedostala (i pro mě je to hodně se sebezapřením), kulíška ani nic podobného taky ne. Klidně bych to zkusila...

palja
19. srp 2022

@terezakubis dávám tasectan duo, jsou tam i probiotika. Po lzickach to i do mimina dostanu. Nám dr vždy radi enterol, ale po tom mi straší dcera zvracela obloukem, tak dávám ten tasectan.

zmrzlinka
19. srp 2022

@terezakubis lepší je Tasectan Kids

goovana
19. srp 2022

@terezakubis smectu děti můžou mám to od lékařů z nemocnice malej trpí na střevní virozy a vždy jsme brali smectu malej má dnes rok