Holky ahoj. Jsem už zoufalá. Syn 8 let je měsíc po laparoskopii slepého střeva. Samozřejmě byla dieta,vše kolem jak má. Ale prostě syn nechce jíst teplá jídla. Musím ho nutit,ať uvařím co uvařím, prostě nic. Říká,že mu to nejde. S Dr to samozřejmě furt nějak řeším,dostal na podporu k jídlu vitamín B Complex. Rohlík, jogurt,tousty, vše není problém ( I když teď s angínou,je problém snad vše)Ale teplé jídlo, vývar cokoliv průšvih. 🫣 Dr ať pořád počkáme,že dokud jí aspoň něco,tak dobrý... Ale ten strach, chápete nás že ano?! Nesetkal se s tím někdo? A aby toho nebylo málo,od včera angína streptokokok, takže ano,nechuť vím že je normální. Mám strach aby nevznikala nějaká porucha. Děkuji za odpověď 🙏
S jídlem je to často složité, rozhodněte nenutit, často pomůže kombinace vyhládnutí z venku a oblíbenější jídla ať už třeba řízek, špagety, pizza...
Syn je teď taky zhruba měsíc po laparoskopii slepého střeva, k jídlu měl chuť už v nemocnici, štvalo ho, že tam nic moc nesměl🙂 Takže v tomto nepomůžu, jí normálně, ale je v pubertě, ve vývinu, jí i běžně hodně a s chutí. Myslím, že u vás to mohla teď ještě dorazit ta angína...
@lenkav23 tak jestli má angínu ,tak chápu ,že nechce teplý vývar.Kdyz ho bolí v krku ,tak to teplý mu nedělá dobře.
Jestli je po operaci a teď má angínu ,tak mu dej prostě čas až se mu chuť k jídlu vrátí.Syn když měl mononukleózu tak nechtěl jíst .Koupila jsem mu Multisanistol a s tím to bylo trochu lepší.