Skoro 5letá dcera odmítá veškeré jídlo

ilonka30
18. bře 2018

Zdravím,naše skoro 5. letá dcerka odmítá veškeré jídlo. Začalo to zhruba před půl rokem ve školce,kde postupně přestala úplně jíst a poslední týden už nechce jíst ani doma. Dá si fakt trošku něčeho a pak už nechce. Akorát dost pije a každé ráno vypije hrnek mléka. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Podle mě je to spíš stres,ale nevím příčinu. Děkuji za jakékoli reakce.

zmrzlinka
18. bře 2018

Pokud neji nic tak to určitě řešte s lékařem.

ilonka30
autor
18. bře 2018

@zmrzlinka Ano,zítra už mám v plánu s ní zajít.

ninizoi
18. bře 2018

To bude asi jiný případ od našeho. Malý je nejedlik od mala a je to boj. Pokud ale papkala dřív a teď nechce to je divné. Určitě se poradit s lékařem. Držím pěsti. 😊

zmrzlinka
18. bře 2018

@ilonka30 držím palce a napiš jak stě dopadli

alemari
18. bře 2018

Kolik váží? Jako první bych jí přestala to mleko davat.

ilonka30
autor
18. bře 2018

@ninizoi Právě,že dřív jedla hezky,neříkám,že vše,ale teď nechce ani její oblíbená jídla,plive mi i těstoviny. No,uvidim zítra. Děkuji 🙂

ilonka30
autor
18. bře 2018

@alemari má 110 cm a váží 17 kg. No,když ji nedam ani to mleko,tak uz nesni vubec nic... prijde mi.ze i spatne polyka..vsechno v puse prezvykuje a pak to vyplivne. Ale na bolest v krku a pri polykani si nestezuje. Kdyz uz do sebe neco nasouka,hned to chce zapit.

ilonka30
autor
18. bře 2018

@zmrzlinka Urcite napisu a dekuji.

alemari
18. bře 2018

@ilonka30 jestli to mléko ji nedělá dobře. Opravdu to vyzkoušej, dej jí něco jiného ráno.

ilonka30
autor
18. bře 2018

@alemari Zitra ji ho nedam a vyrazime k doktorce.

alemari
18. bře 2018

@ilonka30 hodně štěsti🙂

ilonka30
autor
18. bře 2018

@alemari děkuji 🙂

ilonka30
autor
19. bře 2018

Tak dnes jsme byly s malou na ORL a ma kataralni anginu. Dostala antibiotika,tak doufam,ze to nechutenstvi je z toho a zase zacne vic jist.

zmrzlinka
19. bře 2018

@ilonka30 tak to je dobře že se to zacalo řešit. At je ji brzo lip 👍

alemari
19. bře 2018

@ilonka30 to si nestěžovala na bolesti? Chudinka..

ilonka30
autor
20. bře 2018

@alemari prave ze ne....byla ziva,jen nechtela jist... :(

ilonka30
autor
20. bře 2018

Ale furt si nejsem jista,ze to nejezeni ma z toho,protoze na ORL nebyla doktorka uplne pro antibiotika...nechala to na detske doktorce at to sama posoudi. No,uvidim jak to s ni bude za tyden...furt jist nic moc nechce.

ilonka30
autor
20. bře 2018

@zmrzlinka snad je to tou nemoci,ale uplne jista si nejsem....

zmrzlinka
20. bře 2018

@ilonka30 no kdyz nejedla uz před tím tak to asi nebude jenom tim.... Nevim.... Ty ji znáš nejlíp. A vaše doktorka Vas neposlala na gastro? Skus ji koupit Multisanostol. Jsou to vitsminy v sirupu. Synovi pomohli když měl mononuklozu a nechtěl jist. Drzim palce.

ilonka30
autor
21. bře 2018

Zatim ne,uvidim,zda se trosku nerozji a nepribere. Kdyz ne,tak nas posle zatin na odbery,ale dneska uz docela bastila,tak snad se to zlepsi.

ilonka30
autor
21. bře 2018

Dobre,zkusim se na neco v lekarne zeptat. Dekuji za doporuceni. 😊