Ahoj holky, je tu někdo kdo byl s předškolákem na šití uší v Motole? Mohli jste být na pokoji s dítětem celý den? Jak to tam chodilo? Čekáme na termín operace a mám obavy. Díky Renča
Ahoj,osobni zkušenost nemam ale byli jsme s malym v jiné nemocnicia byla tam maminka která tam měla holčičku objednanou na mandle,holčiče bylo 5 a měli problém že pokud nejsi kojící tak tam s ní nemůžeš byt přes noc,ale přes den pry jak chceš.
@katkabarmich děkuji za reakci. Dceři je 5 let. Ale nikdy nebyla sama přes noc v cizím prostředí. Vůbec se mi jí tam nechce nechávat samotnou. A ještě jestli tam bude přes noc sama a druhý den operace. Tak bude chudák celá vyplašená.
@jajane ahoj děkuji za reakci. Dceři bylo teď v létě 5 let. Něco jsem četla na jejich stránkách a moc jsem to nepochopila. Sama nikde nebyla přes noc. Mam strach,aby z toho nebyla vyplašená. Doktorů se nebojí tak nechci aby se to nějak změnilo. Klidně bych si zaplatila i nadstandart. Nic mi tam pořádně neřekli a termín operace pošlou poštou. Taky divný.
Ahoj, vůbec nemám zkušenosti ale myslím, že záleží jak velikého máš špunta, jestli je hodně malí tak myslím že tě tam třeba nechají déle, jestli mi rozumíš. 🙂 A nemusíš se bát, není to nějak závažný zákrok,já sama jsem ho jaka malá prodělala a uši mám jak ze žurnálu :D