Simethicon baby kapky. Jak podávat?

mooneell
22. čer 2020

Zdravím, maminky dceru 8. Týdnů trápí dost Prdiky dáváme biogaia s vit. D a espumisan ale přijde mi že ji to vůbec nezabírá, včera jsem koupila Kapičky simethicon baby a chci se zeptat jak ji je mám podávat v návodu se píše že udělané po jídle ale v případě potřeby lze do nápoje, dá se jako nápoj brát mléko? (dcera je na UM) nebo ji to mám raději nakapat na lžičku a prostě to do ní nějak zkusit dostat?
Děkuji 😊

jjasmina
22. čer 2020

@mooneell Pokud nezabírají kapky, chyba může bejt v UM , takhle to měla segra. Vcelku mi záviděla , jak ta moje princezna prdí furt, ale já kojila. Takže může pomoci změna UM

piskoteka
22. čer 2020

@mooneell simethicon je účinná látka espumisanu, tzn jde o stejné léčivo. Já jsem na doporučení doktorky kapala přímo do pusinky před každým krmením. Měla jsem espumisan kapky a ten má celkem příjemnou banánovou příchuť, tak to neplivala. Plus kombinace cvičení s nožkama na prdíky a nošení v šátku, v něm se vždycky vyprděla. Držím palce ať se s tím poperete.

mooneell
autor
22. čer 2020

@jjasmina mléko už jsme právě měnili a je to o trošku lepší mám právě obavu měnit znovu aby jsme zase nenatrefili na nějaké po kterém to bude opět uplne peklo.

jjasmina
22. čer 2020

@mooneell Taak bych se domluvila s dr ohledně toho.