Šestá nemoc a chování dítěte, prosím o radu

pavlinka65
24. únor 2016

Ahoj holky, prosím o radu. Naše malá (26m) měla od soboty do pondělí vysoké horečky, včera přes den dobrý,večer jsme ještě naměřily 38,dnes bez teplot a vyrážka. Předpokládám,že se jedná o 6.nemoc. Jen by mě zajímalo,jestli vaši prckové,kteří ji prodělali,byli taky tak protivní, pořád na vás viseli a neměli moc chuť k jídlu? Když měla ty horečky,tak si i hrála,teď ji nic nebaví a je hodně plačtivá. Je to normální? Myslela jsem,že když už má tu vyrážku,že ji bude líp.. ☹ A je nutná návštěva dr,aby 6.nemoc potvrdil? Děkuji

madre1
24. únor 2016

@pavlinka65 ,..................u obou starší kluků jsme měli stejný průběh,jako Vy.Jen s tím prvním jsem zašla k dr.,abych měla jistotu,že to není spála nebo něco horšího 😉

pavlinka65
autor
24. únor 2016

Normálně bych tam asi taky zašla,ale teď v době chřipek se mi ji tam nechce tahat,aby tam nechytla ještě něco dalšího. Navíc je i hodně spavá, máte taky takovou zkušenost? Asi je vyčerpaná z těch prodělaných horeček..

madre1
24. únor 2016

@pavlinka65 ,.....................také byli oba extrémně spaví-je to normální.Hlavně aby jí nebolelo v krku 😉

pavlinka65
autor
24. únor 2016

@madre1 To prý nebolí 🙂 Děkuji za odpověď 😉

23363
24. únor 2016

U nás to samé. Malá byla už bez teplot i bez vyrážky a stále protivná jak... 🙂 po tom, co se objevila vyrážka, to trvalo asi týden...

blahova_andrea
24. únor 2016

je to normální. taky to máme za sebou. následky si tedy stále neseme 😅 ☹

magdalenan
24. únor 2016

@pavlinka65 Ahoj, dvouletý syn prodělal nedávno. Dva dny horečky, nejvíc jsem naměřila 40,2C° Pak asi tři dny vyrážka "bodýčko" .. Chuť k jídlu neměl vůbec a byl střídavě mazlivý a neskutečně protivný. Asi i proto, že je zvyklý celou noc spát a při šesté se budil co hodinu s pláčem, při těch horečkách. Celé to trvalo cca týden. K doktorce jsem nešla, jen jsem to potom nahlásila, když jsme tam šli kvůli něčemu jinému.