Ahoj, malému se ve třech měsících vrátila seborea - nejvíc hlavička a v uších a kolem ucha. Obočí je na to už lepší. Měli jsme sil. mastičku1% ta zabrala, používali jsme měsíc, pak Mudr.napsala glycerinovou mastičku, všechno v pořádku. Mazali jsme 1x denně a bylo to lepší. Teď se to zase vrátilo - nejvíc hlavička a v uších. Co by jste doporučili? Díky za rady
no naše doktorka je zase proti olejíčkům 🙂 Zítra tam jdeme tak uvidíme, ale budu ráda za každou drahou radu
Jak to tak sleduju, tak co pediatr, to názor. Tak uvidíš, když nezabere to, co napsala vaše mudr, zkus i ten olejíček 😉
Hodně maminek doporučuje krém od Biodermy na Seboreu, do pár dnů je po problému.
@zzikk ano, již používáme a zatím pomáhá skvěle. Prcek měl masivní seboreu, ne jen šupinky, ale na hlavičce, čele, ouškách a tvářích silné strupy..pomáhá ještě potírat postižená místa mateřinou. Moc se mi to nezamlouvalo, zkusila párkrát a nepomohlo, ale jak jsem byla zoufalá, tak jsem potírala cca 3x denně a zadním mlékem,sice to moc nevoní, ale pomáhá, hlavně to vypadá, že v kombinaci s Biodermou je další kolo zápasu se seboreou pro nás snad vyhrané 🙂
Tak paní doktorka napsala kapičky na F.. proti svědění, ale vypadá to, že mu to nedělá dobře a to má brát jen 3x4kapky. Dále napsala opět glycerinový krém z lékárny, to pěkně promastí. V uších doporučila baktroban-framykoin, vytírat. Zkusím se podívat na tu Biodermu 🙂
@merja http://bioderma.cz/bioderma-abcderm-detska-poko...
Máme zkušenost a za pár dní po použití bylo po problému
Perfektně a rychle zabírá Imazol krém.
Nám lékařka doporučila mazat obyčejným tělovým olejíčkem a zabírá to. Postupně se olupují suché kousíčky. Kdyby se to nemazalo, tak by se to mohlo zanítit. Mažu to vždy po koupání. Pa a ať se daří 😉