Ahoj, máte zkušenosti při rýmě? Případně, co doporučujete na rýmu, která nejde odsát? Celou noc se mi tříměsíční syn budil a plakal s ucpaným nosem, ale odsávání nepomohlo. Prostříkáváme sterimarem, kapky nasivin, ale nechci mu vysušovat sliznici, tak bych raději něco šetrnějšího. Díky
@veronikaveronikaveronika Právě, jako je mi jasné, že musím vydržet, že léčená i neléčená rýma trvá týden, ale chtěla bych mu nějak ulevit ☹ Hádek se dá koupit asi jen na netu že? Dnes právě budu v DM, tak jsem se dívala, že mají ten Saloos
Zkus i zvednout matraci, podlozit ji knizkama, nebo podlozit nohy od postylky aby byl ve sklonu, nasi se tak potom dychalo lip, neteklo to zpatky... nam pomohla jen klasicka slana voda ve spreji ze vsech kapicek
Máme saloos nosánek, ale používám ho na odřený nos od kapesníků. Mám tušení, že to není na úlevu od rýmy. U miminka při odsávání odřený nos nehrozí, proto myslím, že je to zbytečné kupovat. Spíš bych vzduch zvlhčila mentolem... Dávám přes postýlku při rýmě vlhkou plenu pokapanou něčím, co obsahuje mentol a jiné podobné bylinky.
Já používám sterimar plus kapky od hádka. Přírodní. Vždy pomáhají. Od Saloos jsem nezkoušela 😉 Zkusit pořád stříkat tou vodou. Třeba mu to povolí. Nechávala bych ho pak chvíli na břiše. Popř k doktorce ať pořadí. Ona je ta rýma hrozný opruz 🤔