Ahoj, byl mi lékařkou doporučen lék proti kolice pro kojence. Ale nikde není k sehnání. Neví někdo proč? A proč mi ho lékařka doporučila, pokud už nelze koupit. Byl mi doporučen SAB Simplex a Infacol. Mám jiné kapky se simeticonem a nezabraly. Mám vyzkoušet tyto. Neví někdo proč nelze ani jedny koupit? Výpadek?
doporučuju espumisan kapky ...doktoři léky znají, ale neví co má aktuálně výpadek ve výrobě na lékárnách ;)
Espumizan a infacol mají oba stejnou účinnou látku nemýlím li se. Zkus babycalm, je přírodní a já s ním byla spokojená
@aselluska ahaaa a kolik kapek dáváš? naše holčička (3měs.) je dost macek, tak sem zvedla dávkování a je to ok (u espumisanu se účinná látka nevstřebává do organismu, ale kdyžtak to konzultuj se svoji dr.pokud bys chtěla zvedat - (nenavádím tímto k jinému dávkování než uvádí výrobce)
@aselluska doporučuji ještě baby calm a nam jeden čas zabíral dobře balonix med. Ale pak jsme přešli na přírodní likokid na bolení bříška a Bellykid na zažívání.
Ahoj, máme stejný problém. Espumisan nemá stejnou účinnou látku,jako sab simplex a i když je podobná, stejná není. U nás espumisan udělal víc škody,než užitku a to u obou synů,oba po něm měli zácpu. Sab simplex jako jediný pomohl,ale zázrakem jsem sehnala jednu lahvičku a už končíme. Je údajně výpadek ve výrobě a neví se,kdy se bude pokračovat 😔
Zkusila jsem všechno dostupné,probiotika pro nás oba, bylinky,pupík,masáže,polštářek, espumisan,babycalm,změna vitD,tepla vana na volno,aby kopal nožičkami, šátek..všechno zabere trošku a na chvili. Musíme prostě počkat a vydržet,než střeva dozrají 🤷♀️
Na BabyCalm jsme začínali a nic. Vydržet, to je mi jasný. Když se vám dítě denno denně kroutí bolestí a několik hodin pláče ve dne v noci a nic jiného mu není tak vydržet ...
@aselluska mame to stejně 😔
@aselluska Proc nelze, nevim. Ale muzete zkusit i Biopron baby. To jsou probiotika pro deti, ktera by mela pomahat pri nadymani a pri dozravani strevni mikroflory u deti. Muzete je zkusit uzivat i vy, taky by to mohlo pomoci.