Ahoj holky, co z těchto dvou léků vám víc zabíralo na prdíky? Sab Simplex, nebo Baby Calm?
A nevíte, jestli je také espumizan kapky a pro kojence?
Nám pomohl jednoznacne baby calm. Sabik to nic nedelalo :( takze pak uz jsme jeli jenom v Baby calmiku! at zabere!!!!
😎
U nás jedině Espumisan.
Nejsou to spešl kapky pro kojence. Je jen jeden espumisan kapky, ale pro prcky je jiné dávkování (5-10 kapek). Stojí kolem 90,-
Ani jedno, a po Baby Calmu se mi kluci dusili z tech silic. SabSimplex byl ale super pro nauceni na dudlik, stacilo na nej kapnout malou kapciku 🙂 Muzes vyzkouset i Lefax. U nas pomohl jen cas, po 3 mesicich jako kdyz utne u obou kluku 🙂
U nas jedine baby calm, pouzivam ho i ted v 6. mesici kdyz bojujeme.
Ahoj tak u nás taky baby calm.. jedině.. to jediné nám zabralo. Sabsimplex..jako by jsme ani neužívali,nepomohli. Ale na každé dítko působí neco jiného takže těžko.. 😉
My vyzkoušeli snad všechno.Infacol na prd,Espumizan na prd,Baby calm na prd.Nic nepomáhá,ono fakt záleží na dítěti,každému svědčí něco jiného,zkušenosti jiných jsou ti na prd.Je třeba vyzkoušet co mimču sedne. 😉
sabsimplex vůbec, babycalm trochu,ale nejvíc u nás zabral Lefax, chce to vyzkoušet.
jedině BABAY CALM. už u druhého dítka stejný výborný účinek
Ahoj, take mame vse vyzkousene, ale doporucuji baby calm uz proto ze je prirodni, on nikdo nevim, co to bude s malym delat ty umely sladidla, barviva, benzoat (v sab simplexu) proto sme tady ty vsechny chemikalie zavrhly!! Clovek sam se snazi jist zdrave a pak deti cpe takovejma hnusama. To je muj nazor.
malému pomohl Sab Simplex, a to docela zázračně 🙂
to je hrozně individuální, chce to vyzkoušet. U nás Sab S. pomohl trošku, nejvíce pomohly probio. kapky Bio Gaia. Baby calm jsme nezkoušeli.
Ahoj, já tomu nějak nerozumím. Prdíky nás začaly trápit v 3 týdnu, začali jsme používat probiotické kapky Bio Gaia (každý chválí), dávali jsme 5 kapek před jídlem 1x denně, po jídle neskutečný řev až záchvat, asi hodinu. Tak jsme zkusili Espumisan, 5 kapek před každým jídlem, po jídle to samé, řev až záchvat a to po dobu 3 hodin a pak jsme zase jedli, takže proplakal celý den. Můžete mi prosím poradit, jak kapky (kterékoli) pomáhájí, co to znamená? Představuji si, že dostane kapičky a po jídle se bude moci vykakat....bez bolestí. Jak vám konkrétně pomohly?
Díky
U nás Sab Simplex nezabral, po Espumisanu to bylo ještě horší, Bio Gaia taky nic, zabral nám až Infacol. Baby Calm jsem nezkoušela; existuje ještě Lefax, chce to fakt vyzkoušet.
@ orinek Naša slečna začala mať problémy asi pred týždňom... booože, to bol plač kým sme prišli na to, čo s ňou je... No my jej dávame 1x denne Bio Gaia po 5 kvapiek a pred každým kŕmením 10 kvapiek Espumisanu... Prdí ako o závod, nie je nafúknutá, čomu som rada, ale od včerajška sa akosi nemôže vykakať... Len na nej vidím, že sa snaží tlačiť, ale nič... K tomu jej ešte dávame fenyklový čajík... U nás sa zmenilo to, že sa úplne upokojila po tom, čo sme obidve kvapky začali dávať... Teda okrem tej včerajšej stolice - dúfam, že dnes to príde, zvyčajne ju máva raz za deň, tak mám trochu obavy 😒
My jsme měli všechno možny,a pomohl nam Baby Calm.
U nás také Babycalm.
Baby calm 🙂))) + odvar z fenyklu a kmínu 🙂
Babycalm, u nás sabsimplex absolutně nepomáhal, dát nebo nedat vyšlo nastejno.
Ani jedny (SabSimplex, Infacol i Espumisan mají stejnou účinnou látku), naopak to po nich bylo snad ještě horší. Na fenykl je malá přecitlivělá, tak jí to naopak nadýmá. Trochu pomohlo dávat laktobacily a pak masáž - pohoupání bříška (postup má mezi články collette). Klasická masáž kroužky kolem pupíku, to bylo taky na nic, nahřátí bříška pomáhá jen na chvilku.
Honzíkovi pomohl sab simplex a Michalce jediné kapky bio gaia. Dost jsem používala u obou fenyklový čaj. 🙂
My měly baby calm a nemůžu si stěžovat!🙂
Na střídačku,každé mimčo je jiné...ale absolutně nejlepší jsou lactobacily...
u nás spíš Baby calm, ale nejúčinější bylo hlídat si co jím a pít fenyklový čaj po litrech 😀
Baby calm 🙂
tak jak kdy, na střídačku, ale když bylo nejhůř, tak na 100% zabrala rektální rourka...
baby calm.Někdo mi doporučoval i espumisan