Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost, že už tak malého miminka 2,5 měsíce se může vyskytnout rýma a kašel? Malá je plně kojená, u synka jsem to v tomto věku vůbec neznala (ten někdy do2 let znal paní dr. pouze z očkování). malá je zahleněná v nosíku a jak jí nudle stékají do krčku, tak jakoby kašle. On to asi kašel je,ale jak je maličká, tak to připomíná takové štěkání štěňátka. Bronchitida to zřejmě není, protože přes den je klid, vyskytne se to vždy v noci, když kojíme nebo k ránu, dnes od 5 hod "kašlala", tak jsme odsáli nudle a byl klid. Dr. nám napsala Nasivin sensitive a Libenar na vytírání nosíku. Bohužel uběhlo 14 dní a má to zase. že by byla alergik? nebo je to počasím. Bráška tedy ze školky rýmu přinesl a má jí také, to je pravda. Docela mě to děsí a říkám si, aby neměla něco na plicích atd. Možná panikařím zbytečně.
ano,,syn měl 6 týdnů a brutální rýmu měl a kašel..málem si nás nechali v nemocici,,ale na pohotovosti sme se nic nového nedozvěděli,,pouze odsávat a stříkat stérimar...nic jiného se nedá..zvlhčovat vzduch ještě...
Můj syn dostal rýmu hned po týdnu, co jsme přišli z nemocnice (narodil se na Vánoce). Používali jsme Sterimar a odsávali. Jestli to má na průduškách nebo je to něco vážnějšího může posoudit jen doktor poslechem. Pokud to bylo ok, a teď se to vrátilo, zkusila bych zopakovat pár dní předchozí léčbu a počkala bych, jestli se to zlepší. Syn od sestřenky chytne rýmu pokaždé. Spíš je to shoda náhod, než hned alergie.