Synovi jsou tři roky a má už přes 14 dní rýmu. Takovou tu hnusnou žlutou vždy ráno, to mu absolutně nejde smrkat, tudíž musím prostriknout sterimarem, pak vysmrka. Když mu začala, byl i hrozně cítit tou rýmou, dostal od Dr pamycon, který do teď podle mě moc nezabral, už ho nebere. A je tomu tři dny zpět, co v noci začal pořádně kašlat. Doktorka mi nebere tel tak já nevím jak se obrátit máme doma snad celou lékárnu a já ho vážně nechci cpát vším možným.. Nejradši bych nějaká antibiotika protože ta rýma to je děs. Můžete mi poradit něco na imunitu? Co vám fakt zabralo?
musíš mu tu rýmu odsávat.
vzhledem k věku předpokládám, že sám nesmrká, takže odsávat, odsávat
ten kašel jde ruku v ruce s rýmou, protože ty hleny
a atb jsi měla, ten pamycom přece.
rýma je sice vopruz, být doma a tak, ale dokud se jí nezbavíš, nebudeš mít klid, resp. tvoje dítě.
🍀
@hanydve proplach konvičkou se doporučuje, ale já bych do toho úplně nešla, jakože já osobně, dítě už mám teď starší, ale.. naštěstí se nám to povedlo zvládnout jinak, než že bych stála před doporučením konvičky.
na dutiny je nejlepší sinupret
smrkat, odsávat, vlhčit a zbavit se té rýmy no.
@hanydve pokud hustá rýma a zabarvená přetrvává, chtěla bych výtěr z krku.. holka takhle hypala měsíc, zelená rýma.. já myslela že to bude hemofil a je z toho streptokok