Dobrý den
Mám 16m starého syna, a před třemi dny se mu udělali rudé fleky pod očima, až dokonce i pytle. Myslela jsem, že je to z únavy, ale měl to tam i ráno. Po tom co jsem kontaktovala pediatričku (chtěla videt pouze fotku) mi bylo řečeno, že ji to DLE FOTKY přijde jako ekzem a mam to mazat mesickovou mastí či infadolanem. Dnes se mu tam začali dělat i pupínky a jde vidět, že ho to neskutečně svědí. A behem dne se vzdy nachvilku osype..prosím poradíte mi něco?
Peru stejně, nejedl nic nového po čem by mohl mit alergickou reakci a kytky doma nemame, protoze jsem alergik já.
Uz zacinam byt zoufalá.
@palja dobře kapky máme tak je zkusíme, jen co se týče těch potravin tak nedostal zatím žádné ovoce nové co jeste nemel..papal vse možné a jeste se to nikdy nestalo.
Já bych řekla, že je to alergie na něco. Potravinová alergie. Dala bych na to fenistil kapky 3x denně a zjistit alergeny a vyřadit ze stravy.
Já jsem tenkrát snědla ananas, nakojila jsem dceru a přesně takové pytle a rýma se projevila asi hodinu po tom. Měla kvůli mě celkem slušnou alergickou reakci.
Nejedl třeba kiwi, pomeranč.. Tohle dělá i exotické ovoce.
Třeba někdo napíše něco jiného, ale dcera přesně toto měla z ananasu.