Rozedřený nosík u rýmy. Co na něj doporučíte, používáte?

toluma
22. únor 2020

Holky,u nás se nějak táhnou rýmy a mladší syn (2r) už začíná mít rozedřený nosánek a vrchní ret.Zatím jsem to mazala od A-dermy reparačním krémem,ale asi to na to nestačí.Co třeba jelení lůj s placentou?Nebo co používáte nebo by jste poradily vy?Děkuji

petulkadodo
22. únor 2020

@toluma Pro sebe používám Borozan z lekárny, je nejlepší. Krásně hojí odřený nos.

betelgeuzz
22. únor 2020

Mám ráda tento balzám https://www.biooo.cz/balzam_bio_karite_nosni_sa... dělají i verzi pro děti, které je jemnější, ale myslím, že pro 2leté dítě může být i ta dospělácká. Hojí a díky eucalyptové vůni to protáhne i nos a líp se dýchá.

surikata131
22. únor 2020

@toluma já jsem si nedávno bolavý odřený nos mazala purelanem (mast na prsa) :D je to čistý lanolin

malenka3
22. únor 2020

Učím dítě smrkat do umyvadla. Jednak je to efektivnější než kapesník, jednak si neškrábe nos.
Jinak purelan nebo tyčinku na rty s tea tree oil q mažu s tím nos.

g_m
22. únor 2020

Bepanthen

g_m
22. únor 2020

@malenka3 A jak pak bude fungovat ve škole nebo na návštěvě?

malenka3
22. únor 2020

@g_m ona ale umí smrkat do kapesníku 😂 ale všude tam, kde ho nemusí použít, tedy doma, tak smrkáme spolu do umyvadla a šetříme nos. Navíc vysmrkání je takhle skutečně efektivnější. Takže to opravdu není nejmenší problém 😉

janickajana
22. únor 2020

@toluma Framykoin na ten nedám dopustit. Já i na mega popraskane rty sobě dala na noc a pecka prostě

eva118
22. únor 2020

Určitě kup co nejjemnější kapesníčky, mám Zewa balsam a nos nemám vůbec podřený a to teď smrkám co 5 minut. Preventivně si nos mažu Infadolanem a výborná je taky mast na prsní bradavky.

babulinkab
22. únor 2020

zázračný kelímek od oriflame

cikitkapb
22. únor 2020

Mažu to jelením lojem... ten je doma pořád. 🤔

lucifux
22. únor 2020

Mažu balzámem, je to takové malé vajíčko, a za mě super.

kkathuska
22. únor 2020

mazali jsme mastí nisita

kspp1
22. únor 2020

Ja mazu infadolanem.

versatilka
22. únor 2020

Já používám infadolan.

mamcalenca
22. únor 2020

Co zkusit chvilku odsávat? Tím se to zlepší. Jinak my mažeme domácí mastickou jako všechny bebicka. Vazelína+ konopí

hankaros
23. únor 2020

Borova mast nebo borozan.

toluma
autor
23. únor 2020

@mamcalenca jj,odsáváme určitě,protože kapeme Pamcon,tak aby to bylo do čistýho nosu.Děkuju za tip na mazání

jannym
23. únor 2020

Bepanten, calciovka, jelini luj, linola fett krem - cokoliv co je doma

t_era
23. únor 2020

@toluma nedám dopustit na infadolan

anakolut
23. únor 2020

@toluma Infadolan nebo Purelan.

hanka_12345
23. únor 2020

Sádlo na ten rtík