Holky,u nás se nějak táhnou rýmy a mladší syn (2r) už začíná mít rozedřený nosánek a vrchní ret.Zatím jsem to mazala od A-dermy reparačním krémem,ale asi to na to nestačí.Co třeba jelení lůj s placentou?Nebo co používáte nebo by jste poradily vy?Děkuji
Mám ráda tento balzám https://www.biooo.cz/balzam_bio_karite_nosni_sa... dělají i verzi pro děti, které je jemnější, ale myslím, že pro 2leté dítě může být i ta dospělácká. Hojí a díky eucalyptové vůni to protáhne i nos a líp se dýchá.
@toluma já jsem si nedávno bolavý odřený nos mazala purelanem (mast na prsa) :D je to čistý lanolin
Učím dítě smrkat do umyvadla. Jednak je to efektivnější než kapesník, jednak si neškrábe nos.
Jinak purelan nebo tyčinku na rty s tea tree oil q mažu s tím nos.
Bepanthen
@toluma Framykoin na ten nedám dopustit. Já i na mega popraskane rty sobě dala na noc a pecka prostě
Určitě kup co nejjemnější kapesníčky, mám Zewa balsam a nos nemám vůbec podřený a to teď smrkám co 5 minut. Preventivně si nos mažu Infadolanem a výborná je taky mast na prsní bradavky.
zázračný kelímek od oriflame
Mažu to jelením lojem... ten je doma pořád. 🤔
Mažu balzámem, je to takové malé vajíčko, a za mě super.
mazali jsme mastí nisita
Ja mazu infadolanem.
Já používám infadolan.
Co zkusit chvilku odsávat? Tím se to zlepší. Jinak my mažeme domácí mastickou jako všechny bebicka. Vazelína+ konopí
Borova mast nebo borozan.
@mamcalenca jj,odsáváme určitě,protože kapeme Pamcon,tak aby to bylo do čistýho nosu.Děkuju za tip na mazání
Bepanten, calciovka, jelini luj, linola fett krem - cokoliv co je doma
Sádlo na ten rtík
@toluma Pro sebe používám Borozan z lekárny, je nejlepší. Krásně hojí odřený nos.