Roupy. Máte zkušenost s neustálým čůráním?

30. říj 2023

Dobrý den,

Najdu tu někoho kdo behem roupů neustale chodil čůrat? Syn dostal prasek v sobotu a stale chodi. Mel to nekdo podobne a kdy to preslo?

Dekuji

helen_h
30. říj 2023

Dali jste Vermox?? Dětem se nic podobného nestalo, našla jste někde, že by to mohly být vedlejší účinky?
Ještě jsem teď někde na webu vyčetla, že se nákaza roupy může u citlivějších osob pojit se zánětem močových cest, to by tedy mohlo být ono. Tak možná doplnit nějaký preparát s brusinkami a kdyžtak nechat moč zkontrolovat u lékaře.

autor
30. říj 2023

@helen_h prave to zaclo tim ze casto chodil curat takze moc zkontrolovana a je v poradku. Ano ten jsem dala v sobotu…zadek si teda uz neskrabe ale to curani prave pretrvava…

helen_h
30. říj 2023

On to zatím nemusí být rozjetý zánět. Stejně bych tedy v lékárně koupila nějaký ten sirup s brusinkami, prostě něco přírodního na močové cesty, to může myslím leda jen pomoci.

jeyre
30. říj 2023

A nemůže to být tím svěděním, že ho to dráždí?

autor
30. říj 2023

@jeyre on prave tvrdi ze uz ho nic nesvedi jen vecer proste neustale chodi curat…budu dneska volat doktorce jen jsem chtela vedet jestli nema nekdo zkusenosti s tim za jak dlouho ty priznaky vymizi…