Holky, mam podezření, že syn rok má roupy. Je sobota. Mam plašit pohotovostí nebo do pondělí počkat? Můžu nějak pomoct sama doma babskyma radama? Cetla jsem potrit konecnik cesnekem, to udelame teda asi cela rodina :D a zvysena hygiena je jasna.
omg nic mu tam nestrkej 😲 ani okolo, nejlepsi cesta, jak to podrazdit
@lv nechci prave volat kdyz to jen predpokladam😄tak mu nechci nic davat, nez to bude potvrzene
@marge_s nee to bych nestrkala😂slysela jsem potrit okolo, ale nebudu se do toho poustet radeji
Ten musí sníst, nicméně moje je cesnekova 🤣 no já měla jednou podezření na roupy, tak dr udělala stejně první ster, nakobec to roupy nebyl a bylo by to jinak zbytečné. V zadečku je něco vidno?
@jjasmina noo, ma to spis hodne podrazdene z toho casteho kakani ale ta stolice se mi nelibi, vypada to fakt takove bile a dost hlenu
no a predstav si, ze ti to nekdo jeste natre cesnekem :D
@marge_s ja vim, ale udelala bych cokoliv abych ho toho svinstva zbavila😂
🤣 chapu
To mi nepřijde jako roup, ten je jasný, je vidět večer- v noci na kraji konečníku prostě bílé nitky, které se hýbou, když je ho víc, tak jsou červíci v té stolici, taky se hýbou..Malý měl např. roupy, když mladší měl sotva pár měsíců a přemýšlela jsem, co by se stalo, kdyby to chytl a říkala jsem si, že u těch nejmenších je to vyřešeno tím, že nedojde k tomu vlastnímu koloběhu opětovnému "sebenakažování", jelikož se nešťourají v zadku 😃
Roupy jsou normálně vidět na povrchu stolice, cca půl centimetru dlouhé bílé nitky, co se hemží. Pokud to tak není, není to roup. Pokud to roup je, tak můžeš zavolat na pohotovost, ale já když jsem tam jela s ex dětmi, tak nás vyhodili, že to není akutní problém, že máme jít druhý den k obvoďákovi.
@kamino ahaa, tak to roup teda nebude. Nic se mu tam nehybe😄to mu to kontroluji velmi dukladne😂
@kosi_cek to jsem si taky rikala, ze ma maly jeste plinu tak se v zadku moc drbat nebude😂ale kdyz jde roup videt, tak to asi ono nebude noo
Já měla taky podezření, furt si mnula zadek i přes plenku, budila se i v noci a nakonec to přešlo
Ne, ten česnek se užívá vnitřně, což ti roční dítě nedá. Zkus zavolat na pohotovost, jestli ti můžou poslat recept na Vermox, nic jinyho nefunguje.