Rotaviry u 3 a půl měsíčního kojence, máte zkušenost?

mrkvous
6. kvě 2015

ahoj, máte někdo zkušenosti s rotaviry u kojence? mám tří a půl měsíční holčičku a zjistili nám rotaviry. minulý pátek dostala horečky, pak zvracení slabší a následně časté stoličky-u každého kojení a vodnaté. Doktorka nám vzala mikrobiologii, vše o.k....chtěla jsem ještě test na rotaviry a v pondělí mi volala, že se potvrdily☹ malá pije -kojím...včera se mi zdálo, že to už snad bude konečně za námi (měla jen dvě stoličky) a byla už zase usměvavá a spokojená a dnes zase zpět plačtivost a častější stoličky. Nevíte jak to dlouho trvá? Doktorka nás pozvala na kontrolu až za 14 dní. Mám celkem strach...

kajalka
6. kvě 2015

@mrkvous Kojení je nejlepší lék 🙂 Ber probiotika, můžeš u sebe zvýšit dávky C vitamínu.

jija
6. kvě 2015

@mrkvous mala to mela ve 4 mesicich a kdyby nas neposlala dr na testy tak bych to ani netusila, mela akorat prujem a zelenou stolici, meli jsme uz zavedenou kasi a jinak kojeni a i pres rotaviry pribrala, akorat ji jeste dlouho zustala castejsi stolice

mrkvous
autor
6. kvě 2015

@jija a jak dlouho?

mrkvous
autor
6. kvě 2015

@kajalka no doktorka mi doporučila pro malou Biopron a jaké mám koupit pro sebe?

kajalka
6. kvě 2015

@mrkvous Co třebas hylak forte?

jija
6. kvě 2015

@mrkvous vic jak mesic, ale v nemocnici kde jsme byli kvuli necemu jinemu mi tvrdili, ze to nema souvislost a jeste jsem si vzpomnela dr nam doporucila alespon na mesic zmenit probiotika

mrkvous
autor
6. kvě 2015

děkuji za rady, zkusím