Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost.
Dnes syn snědl všechny jídla co už normálně měl několikrát. Naposledy v 15:00 jedl a 18:00 z ničeho nic se mu jakoby zaclo navalovat a pak blinknul. A najednou začal být strašně malatny a ospalý. Dala jsem mu trošku čaje. Za chvilku byl zase v pohodě, smál se a hrál si. V 20:00jsem mu dala UM. To ani nedopil a za 15min bylo vše venku a furt dělá jakoby se mu navaluje a davi se. Teď už usnul. Mám ho pro jistotu u sebe v posteli. Teplotu nemá. Je to jen nevolnost, že mu jídlo prostě jen nesedlo?
zkusila bych se i zaměřit na možnost celiakie..amarádka měla podobné problémy a pořád nechápala co se děje než jí u syna našli tohle pokud by to trvalo déle zeptala bych se na to u doktora. Jinak prodává se i protirefluxní mlíčko co se dává před jídlem je to konzistence jako sunar ale nepamatuju si název
asi nějaká střevní viróza, zkus pár dní dietní stravu a uvidíš jak se to bude vyvíjet, hlavně ať má prcek dostatek tekutin
@jajyna strevni viroza bych rekla. Neprijemne a vysoce nakazlive, ale prejde to. Hlavne doplnovat tekutiny a bude to dobry.