Ahoj,
potřebovala bych poradit, co znamená, když se roční dítě bouchá do hlavičky.
Včera během dne měl párkrát na chvíli trochu zvýšenou teplotu, ale možná od zoubků. A dneska je nárazově protivnej a bouchá se ze stran do hlavičky. Ale trvá to vždycky jenom chvíli, pak si zase v pohodě hraje, dokonce se i směje. Teplotu zatím neměl.
Nemáte tušení, co by to ohlo být? Myslíte, že ho bolí hlava? Ouška? Nebo to může souviset se zubama? Já tomu vůbec nerozumím :(
Moc děkuju za nápady!
U nas to same, proste se tluce ze strany do hlavicky,po chvili dela,ze se nic nedeje
Tak to je teda zajímavý. Díky moc. Já zkoumám, jestli ho něco nebolí. A vůbec mě nenapadlo, že by takhle mohl dávat najevo, že se mu něco nelíbí.
Když se nad tím tak zamyslím, tak on to fakt dělá jenom v době, kdy si s ním nehraju a na 100% se mu nevěnuju.
Tak snad mi takle jenom říká, že je nespokojenej.
U nás se taky občas buší do hlavy, ale myslím, že to nic nebude...
Asi máte pravdu. Rostou mu teď zase zuby, tak je takovej rozmrzelej a chce, abych ho mazlila nebo se mu alespoň pořád jinak věnovala. Nemocný asi nebude. Kromě bouchání do hlavy, mu v tuhle chvíli nic není.
Ještě jednou děkuju za pomoc!
Malej to po roce taky dělal,vždy když byl nějaký zákaz,tak šel klekl si a hlavou si dával o zem a nebo do stěny,takže byl samá boule a pak to z ničeho nic přestal dělat ;)
náš syn to začal dělat zhruba po 1.roce a trvá to občas dodnes a je to když se vzteká, něco se mu nelíbí. Nevím, zda to může být i Váš případ. Ale u nás je to tak.