Řídká stolička u 2leté dcery

lele26nka
11. únor 2017

Dobrý den,dcera 2 roky má stále řídkou stolici,rostou jí ted poslední 2 zuby,ale měla jí i před nimi,tuhý bobek si už ani nepamatuju,kdy byl naposled,určitě se zeptám doktorky,půjdem na dvouletou prohlídku,ale zajímaly by mě vaše názory,kolikrát se ve stoličce objeví i nastrávené kousky potravy.

zuzaaanka
11. únor 2017

Ahoj, ted to resime taky, mame uplne stejny problem. Maly chodi na velkou 1x denne, nekdy jednou za 2 dny, ale ma ridkou stolici, nekdy nestravene zbytky. Trva to uz nejakou dobu. Chystame se tez k doktorce.

lele26nka
autor
12. únor 2017

Docela mě vyděsilo právě na netu,ze to muze byt alergie na lepek,nebo na laktozu,no doufam ze ne,vsude se pise ze to neni spravne a ma se to resit,kdyz je to treba 4krat za den,tak ja doufam ze to je porad od tech zubu,ale i kdyz tak dlouho,Tak si dame vedet,jak jsme dopadli?jeste radi na netu zajit do lekarny pro nejake laktobacily,tak to asi zkusim

zuzaaanka
12. únor 2017

Jj, taky jsem to cetla. Zitra se k doktorce chystame, dam vedet, co nam rekla. Lactobacily jsou asi dobry, ale zabiraj az po delsi dobe. Doufam, ze se alergie nepotvrdi. Kazdopadne jsem i cetla, ze se to z krve nemusi zjistit 😒 Tak dej prosim taky vedet, jak jste na tom, diky, hezky den

lele26nka
autor
12. únor 2017

Dám,myslím,že to le doktorka svede na zuby a až jí vylezou,tak něco bude řešit,uvidíme,držím palečky.

zuzaaanka
12. únor 2017

No, ja doufam, ze ta moje to na zuby nesvede. Ted mu sice lezou petky, ale od zari do ted mu nic neleze a stejne to trva uz nekolik tydnu, byt jednou denne. Uvidime no...

zuzaaanka
13. únor 2017

Ahoj, tak jak jste dopadli? Nase doktorka udelala malymu ster, zitra si mam volat pro vysledky, napsala lactobacily, co ma brat a vyradit jogurty, seminka a projimavy veci tak na 3 dny a pak se uvidi. Je fakt, ze nas malej ji jogurty hodne i se seminkama, dost pije, ji ovoce a zeleninu. Jo, doporucila jeste matovej caj.

lele26nka
autor
14. únor 2017

Ahoj,nijak,prej je to normalni,taky lactobac.a uvidime 🙂 tak nevim a nic extra projímavého

zuzaaanka
15. únor 2017

Tak to je dobry, malej vysledky ze steru vcera ok, dnes mame volat na dalsi, tak snad to bude taky ok 🙂 kamaradka zas resi s klukem zacpu, neji ji skoro nic, zadnou zeleninu, ovoce, tak pak si vyber, co resit 🙂 tohle je asi lepsi reseni, kdyz to maj ridsi, nez aby se nemohli vykakat 😉

lele26nka
autor
18. únor 2017

Je to desny,ja dala enterol a ted zas nekadi,jsem z toho na nervy fakt :(

zuzaaanka
20. únor 2017

Co je enterol? Ja malymu vysadila laktozu a lepek,i kdyz ten ne 100% a zacina mit po 4 dnech lepsi stolici, tak mozna je to fakt tou laktozou. Budu testovat dal.

lele26nka
autor
21. únor 2017

Entrol,je na upravu stolice a taky mame pak davat laktobacily a pry je to k tem zubum,ze pokud ji a nic jineho ji neni a nema stolici vic jak 3 krat za den,tak je to v pohode,tak uvidime