Dobrý den,dcera 2 roky má stále řídkou stolici,rostou jí ted poslední 2 zuby,ale měla jí i před nimi,tuhý bobek si už ani nepamatuju,kdy byl naposled,určitě se zeptám doktorky,půjdem na dvouletou prohlídku,ale zajímaly by mě vaše názory,kolikrát se ve stoličce objeví i nastrávené kousky potravy.
Docela mě vyděsilo právě na netu,ze to muze byt alergie na lepek,nebo na laktozu,no doufam ze ne,vsude se pise ze to neni spravne a ma se to resit,kdyz je to treba 4krat za den,tak ja doufam ze to je porad od tech zubu,ale i kdyz tak dlouho,Tak si dame vedet,jak jsme dopadli?jeste radi na netu zajit do lekarny pro nejake laktobacily,tak to asi zkusim
Jj, taky jsem to cetla. Zitra se k doktorce chystame, dam vedet, co nam rekla. Lactobacily jsou asi dobry, ale zabiraj az po delsi dobe. Doufam, ze se alergie nepotvrdi. Kazdopadne jsem i cetla, ze se to z krve nemusi zjistit 😒 Tak dej prosim taky vedet, jak jste na tom, diky, hezky den
Dám,myslím,že to le doktorka svede na zuby a až jí vylezou,tak něco bude řešit,uvidíme,držím palečky.
No, ja doufam, ze ta moje to na zuby nesvede. Ted mu sice lezou petky, ale od zari do ted mu nic neleze a stejne to trva uz nekolik tydnu, byt jednou denne. Uvidime no...
Ahoj, tak jak jste dopadli? Nase doktorka udelala malymu ster, zitra si mam volat pro vysledky, napsala lactobacily, co ma brat a vyradit jogurty, seminka a projimavy veci tak na 3 dny a pak se uvidi. Je fakt, ze nas malej ji jogurty hodne i se seminkama, dost pije, ji ovoce a zeleninu. Jo, doporucila jeste matovej caj.
Ahoj,nijak,prej je to normalni,taky lactobac.a uvidime 🙂 tak nevim a nic extra projímavého
Tak to je dobry, malej vysledky ze steru vcera ok, dnes mame volat na dalsi, tak snad to bude taky ok 🙂 kamaradka zas resi s klukem zacpu, neji ji skoro nic, zadnou zeleninu, ovoce, tak pak si vyber, co resit 🙂 tohle je asi lepsi reseni, kdyz to maj ridsi, nez aby se nemohli vykakat 😉
Je to desny,ja dala enterol a ted zas nekadi,jsem z toho na nervy fakt :(
Co je enterol? Ja malymu vysadila laktozu a lepek,i kdyz ten ne 100% a zacina mit po 4 dnech lepsi stolici, tak mozna je to fakt tou laktozou. Budu testovat dal.
Entrol,je na upravu stolice a taky mame pak davat laktobacily a pry je to k tem zubum,ze pokud ji a nic jineho ji neni a nema stolici vic jak 3 krat za den,tak je to v pohode,tak uvidime
Ahoj, ted to resime taky, mame uplne stejny problem. Maly chodi na velkou 1x denne, nekdy jednou za 2 dny, ale ma ridkou stolici, nekdy nestravene zbytky. Trva to uz nejakou dobu. Chystame se tez k doktorce.