Dobrý den už jsem zoufalá syn 5 let od minulého ctvrtku má prujmovitou stolici 1×denne dávala jsem Tasectan a dávám probiotika od pondělí vysoké horecky 39 těžko srazitelne v úterý jsme byly u doktorky CRP 10 závěr herp angina dnes už bez teplot ale po celou dobu prujmovita stolice když dávám Tasectan je třeba jeden den ok tak vysadim tasectan pak dva dny nejde a pak zase prujem vytery dr.nedelal že to má jen jednou denně a může být z nemoci ale mi se to nezdá. Prosím nesetkala jste se s něčím podobným dekuji
To me zajima. Protoze ctyrletacka dva dny 39, pote prujem. 10 dni! Ale jen treba dopoledne jednou, dvakrat. Po 10 dnech ok. U doktorky jsme byli, zaver viroza, stery taky nebyly. Po tydnu jsem to oveeovala, pry u malych deti dolecovani prujmu muze byt i dva tydny. Dvoulety syn celou tu dobu ok. A ted po tech deseti dnech prask, 39 teploty dva dny a ted 1x denne rano prujem. No to mi reknete... A ani to nesmrdi, neni to zelene, jakoze fakt nic neukazuje na to, ze by to bylo bakterialni nebo neco. Ale ze by se nakazil az po deseti dnech nebo to melo desetidemni inkubacku, to mi hlava nebere.
@jana_zofie netuším co to je za svinarnu zase syn od pátku bez horecek začala jsem v sobotu dávat zase Tasectan dnes normální stolice tak uvidím jestli když zase vysadila tasectan zda už bude ok je to na hlavu ty nemoci
@marry94 dietu drží?Jeden Tasectan je málo.Chce to aspoň 3 x denně.