maminky prosím o vaše názory, případně zkušenosti. malý má 3,5 měsíce, po každém jídle, tak hodinu po jídle neskutečný řev až je modrý, něco v něm lítá, úplně to slyším, jakoby se topil nebo znovupolykání, fakt nevím. myslím , že ho pálí žáha, proto ten řev, řve tak hodinu, dvě. užíváme nutrilon AR + gastrotus, nic nepomáhá.už jsme z toho zoufalý, malý jí 9x denně 90 ml, musí mít menší dávky. váha taky nic moc, 5 kg, nabírá tak 1g týdně.
děkuji za jakékoliv zkušenosti.
děkuji, taky jsem už nad tím uvažovala, není to normální, zítra jdu k mudr. zmíním se.
miminko žáha samozřejmě pálit může, ale taky bych se spíš přikláněla k alergii.. syn měl reflux skoro do roka, blinkal mi od jídla do jídla a to pořádně, ale nikdy to nebylo s pláčem, natož s hysterickým
tak reflux zmizel, pálení žáhy také , za to ted jíme o 106, nestíhám kupovat mléko a zase nastal problém, že jí co hodinu 😠
@papka hoj, jak dlouho jste se tím trápili? mám holčičku, která má obdobné potíže a je te 3.5 stará a trvá to od narození. A co pomohlo?
uvažovala bych nad alergií na bílkoviny kravského mléka - https://www.modrykonik.cz/alergie-na-mleko ... což jde ověřit jednoduše, přejít na aspoň 2-3 týdny na UM Nutrilon allergy care nebo Nestlé althéra, plus tu denní dávku rozpočítata a krmit menšími dávkami častěji (aby toho mlíčka v žaludku bylo co nejméně a rychle odcházelo do střev, nebylo co blinkat).