Prosím o recenzi na tyto dva produkty? .. jaké máte zkušenosti?
My občas používáme pupik, nám myslím pomáhá, když malého bolí bříško tak je to věc po které sahnu velmi často. Rybilku nepoužívám, mame sudocrem
Ja jsrm nemazala u obou synu nicim jnym nez Rybilkou. Nevim teda jak by vylecila nejake velke opruzeniny,ale jako prevence fungovala,takze krome zarudnuti hsem nikdy zadne opruzeniny neresila.
Pupikem jsem masirovala po koupani chvilicku brisko,spis jen tak natrela a v kombinaci s fenyklovym cajem jsme neresili ani koliky,bolesti briska atd.
Rybilka nevim a Pupik mazeme celou dobu kazdy vecer(2mesice) a nemuzu rict,jestli je to nejak lepsi na prdy trpi stejne tak dost..
Pupik je skvely na boleni briska,pouzivany pri masazich.Rybilku jsme nemeli
Rybilku neo jsem si oblibila u dcerky, krasne roztiratelna, nesmrdela. Podobna Bepanthenu, ale levnejsi. Jednu dobu jsem pouzivala i Sudocrem, ale strasne vysusoval a mela jsem z toho olezle a rozpraskane prsty na rukach, takze jsem hledala neco mastnejsiho. Ted cekam dvojcatka a budu kupovat zasobicku rovnou 10ks.
Pupik jsem vyzkousela parkrat, ale nejaky valny efekt to nemelo.
Pokud chceš jen vyzkoušet a nejsi si jistá tak Rybilka nabízí vzorek stačí si po poslat z jejich stránek a pak se rozhodnout 🙂 vlastní zkušenost zatím nemám
@zkrat vzorky jsem si uz vyžádala, akorát musím počkat na to mimčo do února🙂
Pupík nám nezabral. Nejdřív jsem používala sudocrem, ale rybilka mi přišla lepší, lépe roztíratelná.
Tabulka je fajn,místo Pupíku sem si pořídila fenyklový olej od Karla Hadka. Přírodní a pomáhá,stal 50Kc za 20 ml a vydržel dlouho
Pupík k ničemu, místo rybilky raději krém na opruzeniny od nivey
Omlouvám se,mělo tam být Rybilka a ne tabulka
Mému synovi Rybilka nevyhovovala, zkoušeli jsme pár dní a vrátili se k Bepanthenu, který občas střídáme s krémem od Weledy. A Pupík na bříško taky nezabral...
Pupík jsem zkoušela u první dcery, která trpěla hodně na bolení bříška. Používala jsem ho pro masáž bříška, dobře to potom "klouzalo". Ale jestli to pomáhalo na bolení bříška víc než třeba obyč olejíček, to těžko říct. Rybilka Neo je fajn, používám jí, když se objeví nějaká drobné podráždění. Na každodenní mazání jí ale nepoužívám, obsahuje zinek a ten zbytečně pokožku vysušuje. Na běžné mazání používám Bepanthen, se kterým jsem moc spokojená.
Mám vyzkoušené oba produkty a spokojenost.
Mám vyzkoušenou Rybilku. Sestra mi ji doporučila, obě máme raději přírodní kosmetiku i léčiva, obzvlášť pro miminka. Mastička se navíc dobře roztírá a vůně mi nepřijde vůbec nepříjemná.😉
Pupík k ničemu 🙂, rybilka jako prevence ujde,ale mnohem lepší je sudocrem nebo zinková mast