Reakce na Priorix. Je to normální?

31. led 2022

Ahoj maminky, dcerka byla ve středu očkovaná na priorix má 15 měsíců a teď uz 3. den mi prujmuje, normálně měla stolici vždy 1-2x denně a teď skoro furt, pokaždé když ji dám plenu.. 2 dny to bylo lehce kasovite, ale žádný hlen, od včera večer zelená a žádná kase, dnes pokračuje, smrdi to kysele nebo jak bych to popsala. Občas si uprdne a uz to tam má.. koupila jsem ji dnes kuliska, ale vůbec to nechce pít, hlavně je kojená.. takže nevím jak to do ni dostat… teplotu nemá a je uplne stejná jako vždycky.. občas více protivna… je to normální??? Dekuju

te_reza
31. led 2022

Holka po MMR měla totéž, nejdřív dva dny zvracela a v zápětí totální srac*a. Strašně to smrdelo a mela to měsíc, pak přestala i jíst a pít. Nikdy jsem se o ní tak nebála. Dávala se dohromady přes dva měsíce. Po očkování to samozřejmě nebylo😏 na očkování byla v 2 a čtvrt roce.

autor
31. led 2022

@te_reza No, uvidíme😞 počkám ještě třeba co zítra a pokud se to nezlepší, vezmu ji k doktorce.

marcicek84
31. led 2022

@te_reza to je extrem ale ted radi pravei hodne strevni chripky,tak bych to nepodcenovala a zasla aspon na ty vytery...

te_reza
31. led 2022

@anonym na nic nečekej a vem k doktorovi, já chodila zoufalá měsíc, že má"prostě sračku" a mám vydržet, po tom měsíci se samozřejmě už na nic nepřišlo, když jsem jim tam už nasraná donesla posraou plínu. Pak se zjistilo že je holka alergická na vejce a v té vakcine snad jsou. Další mmr mít nebude a to minimálně do 7 let, budu trvat na tom,že ho nechci.

autor
31. led 2022

Jasne, děkuji holky, já tomu dam ještě zitrek a kdyby to bylo stejné zavolam MUDr a nabehneme tam.

barmil
31. led 2022

Radi rotaviry, kamarádka takhle skončila s dítětem v nemocnici, kakal 18x denně, dali ho na kapacky. Prý půlka oddělení prujem a druhá covid.. Na nic nečekej, mohla by se Ti dehydrarovat, hned ráno k lékaři.

katebk
31. led 2022

Ještě mi naše dr. vždycky říkala a říká enterol, nám vždycky po užití pomohl

autor
31. led 2022

@barmil Napsala jsem jí, uvidíme co napíše. Uvidím jak to bude vypadat zítra taky, naštěstí furt papá a bumbá, takže ji hlídám. Dám zítra echo 🙂