Syn ma třetí den vyrážku. Doktorka nas vyhodila s fenistilovyma kapkama,ze je to typická alergická reakce.
Myslela jsem,že to postupně začne tedy mizet. Ale ono to pořad jen putuje sem a tam. Ráno/dopoledne to ma po celym tele, pak to začne ustupovat a za 3hod to ma zas rozlezly všude. I na obličeji. Četla jsem ruzny diskuze,ale většinou to všem ustoupilo. Nám se to točí. Nemá někdo stejnou zkušenost? Opravdu se jedna o alergickou reakci,ze se vyrazka porad jen přesouvá sem a tam. Mizí a hned se zas ukazuje? :(
A jak dlouho to trvá?Podle mne je to alergická reakce a to chvíli trvá než odezní.
A víte, po čem se reakce objevila? Nemůže to být na něco, co teď denně jí?
Nemuze to byt pata nemoc?
@slunea nevíme, svačiny měl jako vzdycky, rohlik nebo chleba se šunkou a davala jsem jen par kolecek okurky. Jediny co že dostali ve škole kiwi. Ale do toho jednou kousnul a nechal ho. A ma to jiz čtvrtý den a pořad to mizi a zase se to vraci z mista na misto. Dnes rano to ma opet rozlezly po obličeji a horni pulce těla. Odpoledne predpokladam,ze to zas bude na nohach. A pak se to vrati nahoru. 🤦♀️
Prijde mi to jako pata nemoc.
@domca36 syn měl přesně tohle na začátku prázdnin. U ničeho nic ne mu také toto objevilo a to nejedl nic nového atd... Doktorka nám řekla že je to klasická kopřivka ale nepřišli jsme na to z čeho . Nakonec nám dala sirup AERIUS 0,5mg/ml a druhý den po požití byla kopřivka jako zázrakem pryč. Jinak tohle u syna trvalo přes týden a taky se to pořád stěhovalo, jednou to měl na tváři,pak na břiše,na zádech atd...
To může trvat klidně týden, než to zmizí.