Ahojky, maminky prosim vas o pomoc. Ziji v uk a pece tady je absolutne hrozna. Moje mala (3roky) ma na puse vyrazky/pupinky takove vystouple vypadaji jakoby napustene vodou ma je hlavne kolem pusy s brady ale uz i u vlasku a na krku. Vubec nevim z ceho to muze byt. Ruce myjeme co chvili, hygiena se dodrzuje ale nevim co o je :( uz jsem z toho smutna. Doktork nas pokazde poslou domu ze to je v poradku kdZ to neprenasi ale me ti normalni neprijde :( nema nekdo zkusenost?
Taky se priklanim k nestovicim? Co krevni obraz? Teplota? Nechutenstvi?
Opar to byt nemuze? Mne se delaji v techto mistech...
Taky me hned napadly nestovice, ty totiz zacinaji hlavne ve vlasove casti. A pupinky jsou jakoby napustene vodou.
Jak dlouho to máte?muzou to byt klidne nestovice ale kdyz pises ze vas pokazde dr pošle domu tak to máte asi delsi dobu ?
opar
mohly by to být molusky
já nevím, nemůže to být nemoc hlava,ruce, nohy? to jsme dostali vitamíny a po čase zmizí samo, ale když se nám tohle udělalo na nožičkách, tak to byl něco jako zánět kůže - infekce (některým stoupnou horečky, nebo projeví jinak nějaká viroza, nám se udělali vřídky na koleni a pod koleny - můžou být i jindy na těle) a dostali jsme antibiotika a po nich super.
Co ty molusky? Maji nektere puchyre uprostred propadlinku?
Zkuste se zeptat tady: https://www.ulekare.cz/nemoci-vysetreni/lekarsk...
@annasmyckova vypada to tak :(
verrumal na předpis, ale osobní zkušenost nemám
@myskaq
@annasmyckova Verrumal ne prosim. Hlavne ne na oblicej. Ja jsem jako decko chytila takove male bradavicky na ruce, ktere se tim hnusem potiraly. Smrdi to a chova se to jako pruhledny lak na nehty. Ma se to strhavat. No akorat to delalo strupy a podle me to na oblicej nepatri, protoze by to udelalo jizvy. Dostala jsem tehdy nejake prasky a za dva tydny jsem mela pokoj.
Vypada to jako moluska....k lok.pouziti jsou v CR dostupny InfectoDell a Molusk...ev.lze odstranit i mechanicky lekarem pomoci kyrety nebo pinzety
Jo dekuju holky moc. Ten molusk nastesti lze koupit i tady v uk takzkusim to a nejake prasky na imunitu :/
A nemůžou to být neštovice. Podle toho kde se ty pupínky nachází i vzhledu mi to tak přijde