Pupínky na zádech u 5letého syna. Co by to mohlo být?

luciente1
27. črc 2024

Dobrý den všem,
Potřebovala bych poradit u mého 5 letého syna se objevili pupínky na zádíčkách. Pokusím se popsat situaci a třeba by mě někdo dokázal poradit předem vám moc děkuji. Začalo to včera cca kolem 22 hodiny kdy se mě syn probudil z pláčem že ho bolí ouško a že má žízeň po uklidnění opět usnul takhle se to opakovalo celou noc až do rána (možná mě někdo bude odpuzovat že jsem ho nechala trpět a nejela na pohotovost ale jsem bohužel sama s dvěmi dětmi bez řidičáku 🥹) Ráno když se prcek probudil tak mě říkal že už ho to ouško nebolí tak jsem si řekla super na pohotovost nemusíme 😉 a všimla jsem si prvního pupínků u prostřed zad jakoby na páteři (vypadá to jako štípnutí od komára) cca za 2 hodiny přišel za mnou a já koukám že těch pupínků má víc přesně 10 na zádíčkách a na raminkách nikde jinde je nemá. A ve všech zásuvkách máme zapli polštářky proti komárům a v oknech sítě. Zatím jsem dala fenistilove kapky i když ho to zatím moc nesvedilo ale začínal se škrábat.Nemohl by mě někdo prosím poradit co by to mohlo být prosím??

dyechampion
27. črc 2024

@luciente1 a nestovice jste uz prodelali?

jaja01k
27. črc 2024

@luciente1 Mohly by to být neštovice.

luciente1
autor
27. črc 2024

Ještě je neměl a nejsou neštovice spíš jako puchýřky?? Tohle vypadá spíš jako štípnutí od komára. Ale nejste první co mě tohle píší i na jiných skupinkách mě psali že to vypadá jak neštovice

ivkasolavova
27. črc 2024

Řekla bych neštovice , uvidíte zda se to rozjede po celým těle.Ted je jejich období jedou teď v okolí i nás

kolunka
27. črc 2024

nám neštovice začaly podobně..taky na zádech a nejdřív bez puchýřku

oveckaluky
27. črc 2024

@luciente1 U syna takhle neštovice začínaly. Měl tři takové pupínky na zádech 3 dny, pak se osypal od hlavy k patě (doslova). Dcera měla snad hned puchýřky, ale syn přesně takhle, jako malé štípance.

luciente1
autor
27. črc 2024

Všem mockrát děkuji 🫶 uvidíme jestli se to rozjede zatím je to pořád stejné stale jich má 10 přeji vám krásný večer ❤️

11martinecka11
28. črc 2024

A nejsou to molusky? Malý je teď měl a všichni mysleli že to jsou nestovice ale ne...nebyli jste někde ve veřejném bazénu?

luciente1
autor
28. črc 2024

@11martinecka11 nebyli máme bazén doma na dvoře tak se kluci koupou doma... A nějak nevím co to může být dnes už mu to mizí