Pupínky. Co to je?

dundee88
30. lis 2022

Ahoj holky, co by to mohlo být? Synovi (2,5r) se začaly včera objevovat ložiska ruzně po těle, na nártech, na lýtkách, na hřebtu ruky, obličeji, vždy po pár hodinách zase zmizí a objeví se jinde. Na noc fenistil krém i kapky zabraly, ale dnes se objevila ložiska nová. Nejsem si vědoma, že by jedl něco jiného než obvykle, ani prací prášek jsem neměnila, nic. Do toho má laryngitidu a v noci měl 38, ale to s tím možná nesouvisí. Pokud se ta vyrážka do zítra nezlepší, půjdem k dr, jen mě zajímá, jestli s tím nemáte některá zkušenost. Děkuji 🙂

rencinka87
30. lis 2022

Koprivka - muze to byt reakce k ty laryngitide. Nas mladsi to mel na jare, kdyz byl nastydlej s teplotou a osypal se silene a jeste pak nekolikrat se to vratilo v mensi mire (dostal leky na alergii), starsi pak mel i vysokou horecku a vyrasilo mu par pupinku na brade.

dundee88
autor
30. lis 2022

@rencinka87 aha tak to mě nenapadlo, že by to mohlo být prostě jen k tý laryngitidě. Děkuji za reakci

rencinka87
30. lis 2022

Potvrdila nam to i doktorka, ze to muze byt reakce k viroze - nektere viry muzou zpusobovat takovouhle reakci.
Ale urcite zavolej doktorce, at mas jistotu..

sanyy22
30. lis 2022

@dundee88 to vypadá jako kopřivka

peetratkacova
4. pro 2022

@dundee88 těžko říct lajckým okem, chuděrka, svědí ho to? Zkuste se poptat na doktor online, určitě poradí, mě už několikrát zachránili s takto neurčitými věcmi🤒🙂

dundee88
autor
5. pro 2022

@peetratkacova děkuji za komentář 🙂 už jsme byli u dr, prý to teď děti k virózám mívají takovéto kožní projevy (ano svědilo ho to). Doporučila nám na to fenistil kapky.