Puchýřky na nohou u dvouleťáka. S čím to může souviset?

hrkalinda
16. srp 2023

Zdravím nevíte někdo proč by se mu tohle mohlo dělat na nožičkách? Prodělal 7.nemoc ale už je to cca 3 týdny možná měsíc a od té doby se mu dělají takové puchyrky a loupou se mu nožičky myslíte že by to stim mohlo souviset ? Nebo nějaká plisen ? Máte někdo zkušenost? Teď má dva dny i prujem ale to stim asi souviset nebude si myslím. Jinak mu nic není žádná teplota nebo tak. Jít k doktoru nebo počkat? Vždy si tam odsud odneseme zase jinou nemoc tak se mi tam nechce chodit s každou blbosti. Budu ráda za radu dekuji 🙂))

j.a.n.i
16. srp 2023

Od čeho to je netuším, ale občas se mi to taky stává, nebolí to, nijak neobtěžuje a zas to po čase samo zmizí.

vanea
16. srp 2023

Pokud měl 7 nemoc, tak synovi (měl ji 2x) vždy po měsíci od prodělání slezla kůže na rukou i na nohou + všechny nehty. Bylo to na dlouho, ale prý je to naprosto běžné u této nemoci. Přeji, ať máte jen lehce ošoupanou kůžičku a není to v té verzi s nehtama a spol.

barulina
16. srp 2023

Úplně běžné po prodelani

hrkalinda
autor
16. srp 2023

@vanea no tak to Teda doufám že nehtiky to nebudou. Malej se ukopnul a nehet mu teď asi před měsícem museli strhnout a to nám bohate stačilo tedy. 😀

vanea
16. srp 2023

@hrkalinda no není to hezká nemoc, já ji od něj chytla taky tehdy😅 držím palce!🙂