Prvorozené snědlo omítku. Co myslíte?

25. zář 2024

Omlouvám se za anonym ale budu psát o tchýni. Tchýně mi dnes přijela pomoct s dětma a to starší (15m) pěkně chroupalo omítku, což by mě nechalo vcelku i klidnou. Asi toho v puse měla moc, prý ji to davilo, snažila se to vyplivnout ale kašlala u toho, což je to co mě znervózňuje, jestli nemohla něco vdechnout nebo mít v dýchacích cestách.. píšu jak to zažila tchýně, nebyla jsem u toho.. malá snědla pak asi čtvrtku banana a usla.. ale já tady trnu, do nemocnice na pohotovost se hnát nechci, to by tam chytila něco horšího a zase když tam zavolám tak mi řeknou, abychom radši přijeli, že takhle do telefonu nemohou říct jestli je to ok nebo ne

gruyerre
25. zář 2024

Nikam bych nejezdila ani nevolala...

kakba
25. zář 2024

😀😀😀😀 neres. Bude mit max bile hovno. 😀😀
Budou daleko horsi veci co sni.

emillyhk
25. zář 2024

Kdyby to vdechla, tak to poznáš. Bude kašlat hned, klidně i později, kdyby ji to dráždilo.

cherie24
25. zář 2024

Naše mladší už toho snědla. Omítka je ještě v pohodě. 👌

lemamama
25. zář 2024

Byla bych v klidu..jednou mi syn sežral fakturu za telefony. Musela jsem.volat na linku, aby mi řekla údaje k platbě 🤣🤣

patypresdevaty
26. zář 2024

A co že to teda snědlo? Ulouplo si někde kus zdi, nebo hráblo do pytle s omítkou (tedy s tím práškem)?
Ono totiž na to, jak to tu všichni zlehčujou, tak na pytli s omítkou je psáno, že to je toxické a dráždivé....

tomas_fliger
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mabs
26. zář 2024
emillyhk
26. zář 2024

@patypresdevaty Ty jo, to mě vůbec nenapadlo, že by se někde v dosahu dětí válel pytel s omítkou, automaticky jsem předpokládala, že si dítě "kouslo" do omítky na zdi. Tak snad to nebyl ten druhý případ...

patypresdevaty
26. zář 2024

@emillyhk no, mně to totiž napadlo, protože si moc neumím představit, jak jinak by dítě mohlo mít "plnou pusu omitky" jakože kusu stěny. Té si bud lizne nebo ji upadne kousek... vždyť omítky je tenká vrstva... proto me napadlo, jestli ss někde nedostalo vyloženě ke stavebnímu materiálu

ada22
26. zář 2024

Hele klidně si zkus zavolat na toxi linku, oni ti řeknou rizika a kdy zpozornět. Ale nejspíš to bude v klidu.