Maminky PROSÍM RYCHLÉ RADY A TIPY. dcera 19 měsíců má rýmu a začína pokašlávat! poslední půlrok to máme pořád,ale v sobotu jdeme na svatbu-čím to zastavit nebo zminimalizovat???? děkuji děkuji
jako doplněk doteď používáme MÜllerův jitrocelový sirup s mateřídouškou a vitamínem C, zatím tedy nezklamal 😉
Tymiánová mast a eucasol od Justu 🙂
@petulka25 Bohužel je dost drahý, myslím že stojí normálně 320 Kč ☹ Řekla bych, že docela dobře uvolňuje nos a právě že ten sprej je takový praktický pro malé děti, že jim nemusím pořád něco stříkat do nosu. Ale třeba by ti stačila ta tymiánová mast. Já ji malinko (ale opravdu hodně malinko, protože je silná) máznu na kraje nosních dírek, pak taky docela uvolňuje. A jinak mažu klasicky po hrudníku.
Ale stejně je asi nejdůležitější udržet dítě v klidu, aby si pořádně odpočinulo 😒
Ahoj, nadopovat vitaminy C, ideálně se zinkem, probiotiky - my dáváme Normatyl, ale na to je tvoje dcerka ještě docela malá. Jinak skvělá věc na kašel je podle mě nahřívací láhev několikrát denně na prsa. Přijde mi, že to ten kašel rychleji zvlhčí a pak snáz odezní....
@petulka25 https://www.modrykonik.cz/katalog/firma/luthien... To je postup, co používám já, hlavně dětem posiluju imunitu, to je základ...
blbé..dceři dobře zabral Prospan sirup, mudr říkala, že je na každý typ kašle, tedy je dobré ho dávat od počátku, kdy člověk neví, co z toho vyleze, jestli suchy, dráždivý, nebo naopak vlhký kašel.