Průjem u dvouměsíčního miminka

radfil
14. lis 2016

Dobrý den,
potřebuji se poradit. Naše malá má už několik dní takovou řidší stoličku. Je to něco mezi vodou a hlenem, nějak extra nezapáchá, spíš takový klasický smrádek 🙂 . První dny jí měla normálně žlutou, teď se jí trochu zbarvila do takové žlutozelenohnědé . Už od narození teda kadí několikrát denně, dá se říct, že při každým přebalování v plíně nějaký nadělení je 🙂. Všude čtu, že je to normální u plně kojeného miminka, ale zase se bojím, abych něco nezanedbala. Od narození malou trápí prdíky, tak jí dávám espumisan a teď jsme přidali ještě biogaiu. Teplotu nemá, za 3 dny přibrala 70g. Je tady dost zkušených matek, tak se chci poradit, než budu zase uhánět doktorku 🙂 .

lv
14. lis 2016

Probiotika i sobě, ty vynechej mléko a vyrobky z něj.

tamarila
14. lis 2016

Taky jsme to par krát měli, samo to odeznělo. Jinak nadílka po každém kojení je v tomto věku normální. Ale kdyby se ti to nezdálo, tak se raději poraď s doktorkou. Tady ti doma od počítače klidně naordinujou dietu a vůbec určí diagnózu na počkání ;)

radfil
autor
14. lis 2016

Děkuju, snad to odezní. Uklidňuje mě, že je malá relativně v pohodě, a baští normálně. Zkusím vysadit mléčný výrobky, sice to pro mě bude těžký, ale snad to zvládnu 🙂 .Jsem si i vzpomněla, že mi doktorka říkala, že můžou mít průjem po probiotikách. No, uvidíme, když tak se hold pojedeme ukázat mudr.

bamimi
26. črc 2019

Obnovuji diskuzi.

Poprosila bych o radu,popř. Vaše zkušenosti.A asi mám hloupý dotaz.
Mám 3,5.měsíčniho syna plně kojeného a od narození často kaká,téměř po každém kojení.Má od včerejška
(to kakal 4x)řidší ale ne tekutou stolici,v plence nic neteče.
Mám to už považovat za průjem?(ptám se proto že jsem měla v pondělí během dvou hodin střevní potiže tak zda ode mne mohl něco chytit?)Ale on to má až od včera,dnes zatim málo kakal pouze 2x a stolice jak jsem psala výše.
Jde mi jen o to zda už se to bere jako průjem.
Pokud by se to horšilo tak bych šla k doktorce.

A kdybych začala brát hylak forte bude mít vliv i na jeho zažívání?

Děkuji

lucasice
19. lis 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já bych raději vyzkoušela nasadit laktobacílky třeba od Naturevia, myslím, že by zažívání pěkně srovnaly.