Holky, potřebuju poradit. Byli jsme v Chorvatsku a 3tí den (minulou středu) dcera 4 roky dostala horečky přes 39, přidalo se zvracení a šílený průjem. Jeli jsme k doktorovi a dostala hidrasec. Doktor řekl, že vir.Horečky pomalu ustupovaly, zvracení přestalo. Průjem nejprve žlutý, pak zezelenal. Zlepšil se na kašovitou konzistenci a byl asi 3x denně. V pondělí jsme přijeli a dceři už bylo dobře, tak jsem k doktorovi zatím nešla. Dobrala hidrasec a dala jsem jí enterol. Už je bez teplot, ale stolice je pořád kašovitá a dnes jsem tam našla stopu krvavého hlenu. K doktorovi s ní půjdu hned ráno, dnes už tam nikdo není. Ale chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost, co by to mohlo být? Nestalo se vám to někdy s tou krví? Díky
Díky moc, snad to tak bude. Teď trůní, tak se děsím co tam najdu, až se zvedne.
@luckasretrova dcera měla na jaře něco podobného a po výsledku stěru se zjistila salmoneloza, také zelená stolice s příměsí krve, něch udělat stěr, ale stejně se nijak neléčí ;)
Ahoj, u nás se hledala příčina a nakonec to byla alergie na UM, bylo to úplně náhodou taky po viróze s horečkou a průjmem, ale trvalo to déle už se jim to nechtělo líbit, tak jsem změnila UM na allergy care a zmizelo to do 14 dnu. U vás to může být inásledek té nemoci pokud měla průjem silný, určitě to sleduj jestli se to vyskytuje pravidelně a třeba to bylo jen jednorázově a sliznice se brzy zahojí. Držím palce