Průjem po očkování?

matyldik
14. bře 2018

Ahoj mamky, včera jsme byli s půlročním miminkemna prvním očkováni hexy.. ještě predtim měl dvakrát stoličku,normální kasovitou a zabarvením podle jídla z minulého dne-dávám masozeleninovy prikrm...po očkováni byla stolice ještě čtyřikrát a to už vykakal i vcerejsi oběd a pak už to byla jen voda..v noci nic a od rána opět kaka žlutou vodu-už asi po šesté...dnes ho boudu jen kojit. Je možné,ze to je reakce na očkováni? A nebo to muže být tím,ze jsme v neděli a po dělí zkusili poprvé kuřecí maso? Jinak je trochu protivny,ale teplotu nemá..

priefi
14. bře 2018

@matyldik brkni dr.😉

gnozka
14. bře 2018

Taky bych zavolala dr. Ale dcera nikdy reakci neměla , a z mého okolí to byla max teplota a protivne chování . Průjem nee. Ale nejsem odborník .

matyldik
autor
14. bře 2018

Zapomněla jsem napsat,ze dr jsem samozřejmě volala a vzala mi to sestra s tím,ze doktorka dnes není v práci a ze je nemožné mít průjem po vakcine...ať ho dnes jen kojim a uvidím zítra...ale na internetu jsem našla spoustu diskuzi,ze i po očkováni muže být průjem,tak jsem myslela,jestli tu někdo nemá zkušenost

lenula4
14. bře 2018

Průjem po očkování - normálka! malý měl v den očkování večer a ještě druhý den ráno, pak se to samo srovnalo.

matyldik
autor
15. bře 2018

Tak mame rotaviry 🙈😔

gnozka
15. bře 2018

@matyldik tak držím palce ať jste brzy fit !!!!

matyldik
autor
16. bře 2018

Moc děkujeme❤️