Dobrý den, syn má 1,5 roku a má brutální rýmu, nejde to bohužel ani odsát. Je šílené ucpaný a já nevím,co s ním. Nějaké rady,jak se rýmy nejrychleji zbavit a co je opravdu účinné, co máte vyzkoušeno? Celý noci jen proplace, trpí na záněty uší a já jenom trnu, aby se mu z té šíleně rýmy neudělal zánět středního ucha. Prosím o pomoc 😭😭😭
Pokud by zvládnul konvičku, to je jako zázrak. V lékárně mi radili, namáčet předloktí v teplé vodě, že by se měli taky uvolnit dutiny.
U nas pomahal Sterimar s medi. Rozpusti to nudle a po par minutach jdou odsat.
@sajul konvicku asi nedá 🥺 odsávání je už tak boj, mám problém ho udržet natož toto 😭
Zkuste tymianovou mast od Justu, nám hodně zabrala, krásně protáhne a uvolní nos👌Jinak ještě teda inhalátor, syn ho měl sice až tak kolem 3.roku kdy začal trpět na průdušky, ale dokonale uvolní nos, to co potom vysmrkal 🙈 začala se mu spouštět rýma už při inhalaci, já si ho občas taky půjčují když mám fest rýmu🤭 a podložit hlavu před spaním, hodně větrat a v ramci možnosti určitě chodit ven na procházky (v kočárku třeba)
Inhalátor, konvička, za mě na rýmu fajn i náplast od TianDe.. jejich produkty nemusím ale ta náplast je fajn na rýmu
Sinupret a Nasivin
Sinupret rýmu rozpouští a pak jde odsát, na bolení ouška bez zánětu nám na ORL dali Otipax. Ať je brzy lépe.
My máme inhalátor, dítě inhaluje páru, do nádobky jí dám vincentku a pak se rýma spustí sama.
Takto, ja bych nos nahrala - tzn zatopit v koupelne, dat teplejsi vanu.. Prostrikat morskou vodou a pak teprve odsat ;)
U nas to fungovalo, tak snad zabere taky.. U dětské jste byli?
Sinupret je prý az od dvou let mi teď řekli v lékárně, jelikož je v něm alkohol 🥺 ach jo,taky ho mám ráda
@keksik002 nene, s rýmou se tam neženu
Taky doporučuji inhalátor - do něj nalít Vincentku třeba.. jinak nejdřív nos vystříknout mořskou vodou,za pár minut odsát a nakonec dát Nasivin pro děti od 1 roku.
S rymou se tam nemusite hnat, ale třeba by vam poradila a napsala neco co pomuze.. ;)
Dcera měla Sinupret i dřív myslím. Necelé dva roky. Záleží jak moc malé je ale vím,že byla ještě mimo tu tabulku a v lékárně nám řekli kolik cca dávat.
Je to fakt nejlepší i pro dospělé voda se solí,Vincentka a Fenistilove kapky.
Holky u inhalátoru ho asi neudrzim. 😭
Sinupret, stříkat quixx nebo vincentku, zvlhčovat vzduch, inhalovat. Hlavně ten sinupret, spustí to rýmu