Ahojky. Jsem 34tt, na velkém ultrazvuku ve 20tt nám byla zjištěna dilatace právé pánvičky na 11mm, což pro mě bylo hrozné, shánění informací, strach o miminko apod. U chlapečků je to prý běžné a tak nějak jsem doufala ve zlepšení, o kterém se všude píše. Bohužel, ve 26tt jsme byli znovu v Olomouci na kontrolu dilatované pánvičky (i kalichů) a zhoršilo se to na 14mm, tedy Hydronefroza II.stupně. Ve 32tt opět kontrola a nyní Hydronefroza III.stupně, rozšíření na 18mm. Paní doktorka říkala, že pro nás bude nejlepší rodit přímo v Olomouci, aby se na malého hned po narození podíval urolog a pravděpodobně nás po šestinedělí čeká operace.... Pokud s operací má někdo jakékoli zkušenosti, informace o ní, apod... Budu moc ráda, na internetu se vše píše hrozně obecně, potřebovala bych popsat na co se připravit atd... děkuji
@dancaherman byli jsme na operaci po šestinedělí... Ted máme doma zdravého chlapečka ❤️... Nakonec měl i rozdvojenou ledvinovou panvičku.
Holky, jak jste dopadly? Mně teď ve 23.tydnu byla zjištěna zdvojená ledvina u miminka, chlapeček, jdu na rezonanci a na dětskou urologii,kde mám řeknou, co a jak, ale moje genetická řekla,že můžu ukončit těhotenství, jsem v šoku, ach jo,. Co obnáší ty operace, jaké je to v Olomouci?
@natiiinka ahoj.. Můžu prosím vědět.. Jak jste tenkrát dopadli? Doufám že je chlapeček v pořádku... Nám na to přišli až v 10 měsíci po narození a to jsem chodila na Uz a i rodila v HK FN🍀