Kamarádka přijela se synem, který spadl na hlavu, na pohotovost, lékař ji celkem odbyl. V podstatě se tvářil, že ho zbytečně otravuje, protože mají kvůli covidu plné ruce práce. Setkali jste se s něčím podobným? Jako koukám na zprávy a vidím, že nemocnice jsou přeplněné, ale zatím jsem to naštěstí v praxi nemusela řešit. Ale moje děcka padají furt, tak jestli má mít člověk strach, zda ho vezmou i s běžným problémem.
Na blbce můžeš natrefit kovid nekovid. Je to vždy o lidech. Byla bych teď tolerantnější, mají toho všichni opravdu plné brýle, ale pokud se něco stane určitě ti pomůžou... (i když se třeba budou tvářit na ránu, poděkování a úsměv je jistě potěší)
@hanka_333 Jo bohužel, myslím, že bude hůř. Každý si totiž myslí, že když není v rizikový skupině a covid se mu vyhýbá, tak že se ho situace v podstatě netýká. To je ale velký omyl, protože čím víc budou nemocnice zaplněné covid pacienty, tím méně péče dostanou ostatní, a to bohužel i naše děti. To by si měl každý uvědomit. Já potřebovala s malou na oční (každej mi radil že čím dřív tím líp) a ouha, oční uzavřeno, protože lékaři byli odsunuti na covid odd........ takže jjá bych se tomu, že někdo neposkytne pořádnou péči, v dnešní době vůbec nedivila a bohužel se ani nebudu divit, až zruší třeba ambulance atp.... Mám ztoho upřímně strach, protože co pak ,to fak nevim.
Zrovna dnes jsme byli s dcerou na dětské chirurgii, přivřela si prstík do dveří, hodně to krvácelo a oteklo to, dcerka byla k neutišení, tak jsme to pro jistotu chtěli nechat zkontrolovat. Na ambulanci i na rentgenu všichni milí, ochotní, úžasní 🙂