Ahoj holky, moje 20ti mesicni holcicka ma asi 14 dni problemy s kakanim. Vzdy asi 2 hodiny chodi, krci se, rika "kadit, kadit" pritom si jen prdne. Pak, kdyz uz tlaci, tak breci bolesti, vytlaci vzdy hrozne tluste velke hovinko. Byly jsme u Dr. a ten nam rekl, ze hodne ovoce a zeleniny, jenze to je rada nerada, to vim taky, jenze do ni neco dostat je boj 😏 setkala jste se s tim nektera? Co by mohlo pomoct? Jak jsem jiz zminila, dostat do ni neco je fakt boj.
Naší je tedy jen 14 měsíců, ale řešili jsme to před 14 dny, kdy si 3 dny nemohla dojít a když se to snažila vytlačit, tak utohohrozne brečela a klepala se. Pomohly až glycerinové čípky. Pak jsme nasadili probiotika a Lactulosu. Teď už téměř týden bez toho a zatím v pohodě ťuk ťuk. Dávám každý den presnidavku a asi to pomáhá
Dávala sem Lactulozu po malých dávkách
Laktuloza, glycerinové čípky, režimova opatření
To známe...u nás pomohlo od Semixu lněné semínko s oříškyhttps://www.lekarna.cz/semix-lnene-seminko-mlet... a když je nejhůř, tak jsem na vyprázdnění dala nejnižší dávku Lactulose. Ono o vláknině i pitném režimu víme, že? Ale hůř se to praktikuje, když mají naše děti svou hlavu ;) tak ať se brzy povede bez bolesti.