Obracím se na vás, zda nemáte zkušenosti s probiotiky pro děti, které jsou vhodné pří léčbě antibiotiky? Mám dceru, která bere antibiotika, má zápal plic. Koupila jsem ji Nutrolin B pedtabs, ale ty jí moc nechutnají. Chtěla bych jí trochu pomoc, aby se po antibiotikách, rychleji "vzpamatovala".
ahojky,já tedy s probiotiky nemám zkušenost,ale teď jsem měla malého nemocného,bral antibiotika,měl angínu.Tak mi doktorka říkala,aˇˇt mu nasadím multitabs pro děti,jsou to vitamínky v kapkách a musím říct,že docela dobré. A to malý má 19měsíců...
Dermajetics, děkuji za příspěvek, podívám se na ty multitabsi na netu, vítamínky budu muset i v této formě do ní dostat, protože je teď hodně oslabena ☹
No s Ondrou jsem byla ještě na krevním obraze,nevím,jestli po té nemoci,nebo jak to s ním je,ale má málo železa,takže nám paní doktroka napsala ještě aktiferin v sirupku.Je to dobré,slaďoučké,takže nemá problém to zpolknout. Tak přeji hodně štěstí, ať už máš dítko v pořádku 😉
Skús dať Actimel 😉
Dermajetics, ten aktiferin barví zuby, tak pořádně čistite zoubečky 😉 , toď moje zkušenost. A ať se vám to brzo srovná 🙂
Peige, tohle jsou asi ty tabletky o kterych psala dermajestic. Ty muzou byt dobre.
http://www.lekynainternetu.cz/vitaminy-a-minera...
Ale jinak pomuzou i jogurty s probiotickou kulturou nebo probio napoje, nemusi se jednat nutne o Actimel, daji se sehnat i levnejsi vyrobky. Ted je toho spousta.
Dermajestic, kdyz jsem chodila davat krev a zhorsil se mi krevni obraz, doktor mi kvuli vysokemu obsahu zeleza doporucil susene merunky-ty by detem taky mohly chutnat 😉
Doktor nám právě nedoporučoval mléčný věci, teď, aby jí to nezahleňovalo. ☹
Aha, tak potom ty tabletky. Muzou byt dobre, klidne bych si taky zazvykala 😀 Ale me probiotika urcite nechybi.
ahoj holky,ten multitabs jsme měli v tekutém stavu jako sirupek, na kapátku,ale je fakt,že to bylo pro děti do 2let,my tabletky ještě nemůžeme,ale možná podle fotečky to bude něco podobného....
peige>> děkuji za radu,no už jsem to dneska ráno zjistila, s hrůzou se mu na ty zoubky koukám,jak by byl kuřák po tatínkovi......Takže ho trápím dvakrát denně.....Zatím jsme si myli jenom před spaním,takže budu muset častěji. 😀
Malé velmi pomohli po léčbě antibiotik LAKTOBACÍLKY BABY od Naturevii. Dřív se jmenovali swiss natural. Jsou velice kvalitní. Ted je maly dávám celoročně , protože 70 procent imunity je ve střevech.
Dávám dětem biopron kids, spokojenost
Dávám sobě i tříleté biogaiu v tabletách a super. Mají jahodovou příchuť a dcera si myslí, že to je bonbon 🙂 jsou chuťově dobré.
Ja používala u maly od narození Laktobacílky baby od značky Naturevia.cz , vysýpací kapsle,sypala sem do mleka. Vydrželi nam v lednicce hrozně dlouho. Ted když byli malý 3 ji kupuju cucací pastilky Laktobacílky třesnové. Moc ji chutnaji.
Mám na mysli tu čtřletou 😉