Holky máte někdo zkušenost s probiotiky??
Nejdříwe jsme dáwali Bio Gaia a když manželowi spadly na dlažbu a roztřískaly se tak jsem si říkala že tohle je fakt drahá sranda na to abych to stírala ze země každý měsíc, takže kupuju Biopron Laktobacilky Baby ( jsou to wysypáwací tobolky - sypu wečer do kaše, dříwe jsem sypala na lžičku s trochou MM) . Laktobacily nám skutečně hodně pomohly na zácpy a obesně na prawidelné kakání, a že jsme se s tím natrápili
Probiotika jsou dobrá věc ale dlouhodobě bych je nedavala jen je davam po ATB a to probacin jsou to lahvičky takový roztok a je super a pomohl i na zácpu!
davam pouze pri zacpe, prujmu a uzivani antibiotik..laktobacilky od swis, hylak. Bezne denne ne, ale dcera na koliky netrpela.
Já začala dávat vysypávací pytlíčky apo baby probio kvůli ošklivé zácpě, kdy nepomohly žádné osvědčené metody.. a během dvou dnů bylo po zácpě. Dávám je už 10 dní a pomalu plánuju vysazení. Za mě probiotika ano, pokud je nějaký problém 🙂
já i malá je berem nostop, dřǐv já Laktobacily "5" a malá Laktobacílky baby od Swissu, teď bereme Colon Dophilus a Infants Dophilus, dost nám to pomohlo s dáním trávení dokupy. Vzhledem k alergii na BKM nemůžeme mléčné výrobky (a jen těma samo o sobě se stejné nedá do těla dostat dostatek probiotických baktérií).
prvne jsme davali bio gaia, pak jsme presli na laktobacilky baby od swissu... dcera uziva porad a rozhodne to pomaha
Vzhledem k tomu, jak střeva dnešních lidí trpí chemií, léky, stravovacími návyky atd. a tyto problémy se přenáší i na děti, tak jsem určitě pro pravidelné užívání probiotik, a to jak těch přirozených (fermentované výrobky, nejlépe kvašená zelenina nebo šťáva z ní), tak z těch "umělých" zdrojů, kterými jsou probiotika z lékárny. Dobré je mít ve stravě i dost živin pro jejich správný život ve střevech, jako pojistku lze užívat i přírodní prebiotika, jako je třeba inulín.
Já mám dobrou zkušenost s probiotiky Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve se jmenovali Swiss Natural. Stačí jedna tableta denně. A jako jedny z mála na trhu mají ochranu před žaludečními kyselinami.
Já jsem to vyhodnotila jako drahou záležitost,když mi je doporučovali dceři s atop. exemem užívat dlouhodobě.Akutní stav po užívání ATB,klidně,tím člověk nic nezkazí.Já bych ty lékárny tolik nesponzorovala a ptala se,co lidé dělali,když probiotika v nabídce neměli.Mléčné kvašené výrobky jsou z mléka a to je dnes problém.Nedat na reklamu,která vyzdvihne jen jí se hodící fakta a ostatní zamlčí.Na zimu je třeba myslet včas a naložit si sud zelí.Jinak si dělat krátkodobě kvašenou zeleninu.1 lžíce denně nikoho nezabije.