Přítel na dvě věci. Máte to někdo podobně?

lveruu
15. čer 2024

Dobrý večer, chtěla bych se s vámi podělit a slyšet váš názor. Měla jsem manžela ten mi umřel měli jsme spolu v tu dobu 2,5 letého syna. Začala jsem si s manželovo kamarádem se kterým jsem dnes 6 let a máme spolu 4,5 letou dceru. Přítel chodí na dvě směny ranní,odpolední. Já dělám v nemocnici denní 13h noční 12 h a ranní 8 h. Skoro se nevidíme. A když už to vyjde že mám volno a můžeme čas trávit spolu nemá zájem. Pořád jen hospoda,kamarádi, spánek. Neustále se vymlouvá. Buď je unavený a musí jit po práci spát. Protože je pondělí a měl ranní ale to poslouchám v úterý, středu i čtvrtek, v pátek už unavený není protože hospoda a kamarádi nepočkají. Jenže on tam jde i v týdnu po ranní do té hospody vrátí se kolikrát až okolo 22h i dýl. Druhý den po ranní přijde a spí až do rána. S námi nejezdí na výlety, dovolené, nehraje si s dětmi, protože jsou malé pak vyrostou jsou starší ale pořád to s nimi nejde. On takhle spí i před odpolední, musím ho z práce budit vždy ve 12:30 aby vůbec vstal. Ráno akorát odvede děti, přijde a spí. Když na něj mluvím neposlouchá nebo nechce. Když se pohádáme jsem hysterie, vtěrka, kdo by mě chtěl poslouchat a trávit se mnou čas. Za 6 let nebyl schopný zařídit ani hlídání aby jsme byli někde někdy spolu jen mi dva. Co se týče sexu max 3 X do měsíce a to se o to musím prosit. Když ty hádky vygradují ve velkou hádku a už toho má dost stalo se že jsem jich párkrát pár schytala.. máte to někdo podobně?? Bydlíme u něho v bytě on plati do fondu oprav, elektřinu, plyn, na malou mi má dávat 1500 školka plus stravné. Ale jinak nedostanu ani korunu. Všechno jídlo, výdaje okolo dětí, opravy v domácnosti, paušál, pojistky, atd platim já.Díky

veru181
15. čer 2024

Proč s ním tedy vlastně jsi, když spolu nejste? Normální to určitě není a už vůbec ne, aby tě při hádce bil.

lveruu
autor
15. čer 2024

@veru181 protože kdo by přece byl se mnou. Nemám žádné sebevědomí.

veru181
15. čer 2024

@lveruu Tak na něm koukej zapracovat 🙂. Určitě se najde někdo lepší a i žádný chlap je lepší než tohle.

palja
16. čer 2024

@lveruu to je strašné. Ne nemáme to podobně. Nechápu, proč s ním ještě jsi. Podle toho, co píšeš tak tě dost ovládá a máš malé sebevědomí. Já bych si tohle líbit nenechala. Když se pohádáte, tak jich pár schytáš?... Já bych mu ty facky vrátila, aby věděl, jak se musíš cítit... Tohle je fakt hnus. Život máš jen jeden.
A jinak píšeš.. Kdo by se mnou byl. Promiň, ale radši bych byla sama s dětmi než aby mě někdo bil a takhle se choval.

mrs.duck
16. čer 2024

Schytat pár facek není normální. A pokud to tak nekdo doma má, není to dobře.
Mluvit se s přítelem nedá, řešit nic nechce. Tak to bude všechno na tobě. Ekonomicky na něm evidentně závislá nejsi, tak stačí zapracovat na tom sebevědomí, na vlastní hodnotě a tradá pryč 😉
Na takové to "kdo by s tebou byl?" jsem poslední dobou hodně alergická. Já jsem sama a jsem spokojená. Ne proto, že mě nikdo nechce, ale proto, že prostě nemusím být s někým za každou cenu jen proto, abych s někým byla.

pilzzee
16. čer 2024

Neni to troll? Jako popisovat toto a ptat se, jestli je to normalni, to je hodne pres caru. Ja bych proste vzala decka a zmizela, on by si toho mozna ani nevsim, a pokud ano, sel by to zapit 🤣

crochetka1
16. čer 2024

Zažila jsem takový vztah před manželem (13 let zpatky). Já platila téměř vše, ale poslouchala jsem vety “co si v životě dokázala” on denně do hospody (kde nebyl problém podvadet ani na WC), nešel se mnou ani na malou procházku,pracoval jako bachař, cokoli jsem uvarila se nedalo zrát (ale snědl všechno). Já jezdila do práce vlakem, on mým autem ve kterým hulil. Sebevědomí jsem neměla žádné. Manipulátor. Jiným bych řekla, proč s takovým debilem jsi? Kdo nezažil nepochopí jak je těžké odejít. Naštěstí mě tenkrát osvitily poslední zbytky důstojnosti a odešla jsem, tam jsem mu nechala všechno co jsem do jeho bytu koupila včetně kuchyně. On má 2 děti katde s jinou a obe utekla. Dnes mám chlapa abstinenta večer chodi na posed a je šťastný, ze má ženskou které to nevadí-proč asi? Je to těžší, ze mas děti, ale vzor otce je pro děti nesmírně důležitý. Žiješ jen jednou a nesmiř se s tím jak to je. Bolesti už si měla dost.

jijulka
23. čer 2024

ne, nemame to podobne, neni to normalni a ocividne umis byt i sama. Jen mas spolubydlícího co te bije. A toho nepotrebujes.

tasimia
23. čer 2024

@lveruu nechápu, zda se ptáš zda to má někdo podobné..šílený. Ne nemám doma to same, a kdybych měla, letěl by rychlosti blesku.
Po svých ex, jsem vážně naučená, ze mám nejakou hodnotu a nikdo nemá právo mě urážet, nebo bít!
Láska u Vás dvou dávno neni. Spíše spolu přežívate.. zřejmě z nějaké nutnosti.
Kdyby ti tohle vyprávěla kamaradka, tak bys jí řekla co ? Ať v takovém vztahu zůstane ? ;)
Můj chlap i před odpolední funguje, i když mu kolikrát rikam at spi, vstane, zavede malou do skolky, ve 12 si ji vyzvedne aby si ji ještě užil. Ty máš doma spolubydlu, který se s tebou z nějaké milosti vyspí, aby se neřeklo.
Proč mu lezeš do zadku ?

ladyhacek
23. čer 2024

Schop se!aŽ ODEJDEŠ TAK SEBEVĚDOMÍ PŘÍJDE! On ti ho sráží tím svým chováním. P Nikdo by neměl překročit hranici bití.

Polož si otázku proč sním jsi? Jak si myslíš, že by vaše budoucnost asi vypadala když zůstaneš? Jak chceš aby vypadala?

linusha
23. čer 2024

@lveruu ne není to normální. Schytat pár facek není dobré a hlavně dáváte vzorec svým dětem že i takto nedobře můžou žít. Min na společnou dceru by měl dávat více.